Google+
Facebook
üres
akció

Myswimbaby napsapka

Egszerű és kifordítható, ami megvédi a baba fejét és nyakát a napsugaraktól, így a napszúrástól. Strandra, vagy csak a szabadba, a biztonságos napozásért!

SunHat_LeapingLeo
Változat ár módosító:
Alapár adóval együtt:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 3.190 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

kiválasztott szín:

Méretek

A MySwimBaby Napsapka védi a kemény napsugaraktól a baba fejecskéjét és a finom bőrét is. Széles karimájával ideális árnyékot képez, így még a nyak és a fej alsó szakasza is védett.

Az egyik oldala mintás,kedves béka figurákkal,míg a másik oldala egyszínű. A kisbabák és gyerekek is könnyebben elviselik  a strandot és a meleg napot, vagy bármilyen sétát, ha fejük megfelelően védett.

A MySwimBaby Napsapkának kényelmes kötője van a gyermek álla alatt, így biztosan nem mozdul el a fejéről, hanem stabilan ott marad, így nyújt maximális védelmet, akár szeles időben is.

A napsapka teljesen kifordítható, még a kötője is átdugható, szenzációsan kitalálták a készítők. Az egyik oldala édes színes mintás, a másik oldala egyszínű, ha éppen visszafogottabb hangulatban van a gyerkőc.

Rendkívül könnyű és kellemes anyagú, amely könnyen is szárad.Mosógépben könnyen mosható.

Milyen védelmet biztosít és miért van rá szükség?

  • UV 50+ napvédelem!
  • A baba bőre érzékenyebb és vékonyabb, mint egy felnőtt bőre. Sokkal könnyebben előfordulhat leégés, amely elsődleges oka lehet a melanoma kialakulásának.
  • A nap káros UV sugárzása károsíthatja a szemet, amelynél könnyebben kialakulhat szürke hályog vagy más szembetegség

Méretek:

  • S(mall) (0-6 months)
  • M (edium) (6-18 months)
  • L (arge) (18-36 months)