Google+
Facebook
üres
akció

Madaras bambusz zsebes pelenka Bamboolik

Egyszerű zsebes pelenka bambuszból, ami hatalmas nedvszívó képességgel rendelkezik, így nagyon biztonságos.

Változat ár módosító:
Alapár adóval együtt:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 7.690 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Azonnal

Madaras bambusz zsebes pelenka Bamboolik

 

A Madaras bambusz zsebes pelenka Bamboolik 4-15 kg-ig használható, ami biztonsággal lefedi a pelenkás korszakot.

Gondolkozol a mosható pelenka használatán, de félsz attól, hogy bonyolult és fáradságos lesz?  A Bamboolik pelenka használata nagyon közel van az eldobható pelenka könnyű használatához, de pénzt lehet vele spórolni és a környezetvédelmi szempontból is előnyös, hiszen nem termel rengeteg le nem bomló szemetet.

Hogyan működik a Madaras bambusz zsebes pelenka Bamboolik rendszere?

A külső réteg anyaga egy membrán anyag, ami poliészter és rétegelt poliuretán (PUL), ahol amellett, hogy gyönyörű minták különösen szépek, emellett még vízálló és légáteresztő is. Ezzel kímélve a baba popóját. A belső réteg a zsebes pelenkákban bambusz viszkóz, ami nagyon sok nedvességet képes befogadni és képes a babát órákon át szárazon tartani. A hullámos szegély a belső rétegnél a baba lábát körülöleli, így minden folyadékot benntart a pelenka. A combgumírozás rendkívül puha, nagyon kellemes viselet a babáknak.
A zsebes pelenkát úgy kell használni, hogy a zsebében (a zseb a belső és a külső réteg a pelenka között,ahol bevezethető a cserélhető pelenka betét, és biztosítja egy patent,ami ha bekattant a helyére, akkor a betét nem mozdul sehova, és mindig marad, ahol van, még akkor is, ha nagyon aktívak a kisgyermekek. Cserélhető pelenka betét több réteg rendkívül nedvszívó bambusz viszkóz betétből áll. A zsebbe tehető még több betét, ahogy növekszik a gyerkőc, és még több nedvszívásra van szükség.
A Bamboolik zsebes pelenkák könnyen méretre állíthatók, a négy sor patent az és a tépőzár is kiváló minőségű, így a babára a pelenka milliméter pontosan passzol a megfelelő beállítással.
Ha aggódik a mosható pelenka gondozása és fenntartása miatt, nincs rá oka.Miért? Mert a Bamboolik zsebes pelenka mindenkinek könnyen megy. :)
A Bamboolik mosható pelenka felépítése:
A belső réteg, ami a babapopsihoz ér: - bambusz frottír - 70% bambusz viszkóz, 30% pamut
Belül a pelenka:- bambusz frottír - 70% bambusz viszkóz, 30% pamut; bambusz - 75% bambusz viszkóz, 25% pamut
Vízálló réteg - 100% poliészter laminált poliuretán (PUL)