Google+
Facebook
üres
akció

POP-IN pelenka V2 HERMAN

Új minták, szépek és aranyosak! A Pop-in régóta hódít Magyarországon. Bizonyított már, mennyire kiváló minőségű mosható pelenka.

Változat ár módosító:
Alapár adóval együtt:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 6.990 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Leírás

POP-IN pelenka V2 Herman

Pop-in pelenkák kiváló minőségűek és remekül kitalált rendszerben működnek. Mindig megújúló szép mintákkal óriási népszerűségnek örvend, megbízható nedvességtartással rendelkezik, így biztosan öröm lesz vele minden pelenkázás.

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal! 

Örömteli nappalok és nyugodt, száraz éjszakák a Pop-in legújabb generációjú pelenkáiban! A Pop-in pelenka születéstől a szobatisztaságig kitart-3,5 kg-tól egészen 16 kg-ig-ami csupán néhány patenton és a tépőzáron múlik.
Az új Pop-in ideális választás, mert:
- továbbfejlesztett vízálló és légáteresztő külsővel rendelkezik
- a pelenka belsejében egy plusz réteg található, ami még több nedvességet képes magában tartani
- a tökéletesebb combgumírozásnak köszönhetően a pelenka még jobban illeszkedik a baba combjaihoz
- az egyszerűen kipatentolható piskótabetét nagy nedvszívást és gyors száradást biztosít
- a kipatentolható belső betét mellett a pelenkacsere és a száradás is könnyebb, gyorsabb
- a puha tépőzáras szegélyek nem irritálják a baba bőrét
A bambusz betét előnye: antibakteriális, antifungális, hipoalllergén, légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik, mindemellett óriási a vízmegkötő képessége is. Természetes szerkezeténél fogva nyáron inkább hűvös, télen pedig meleg érzést biztosít a babapopsinak.

Miért használjunk mosható pelenkát?
  • környezetkímélő,mert kevesebb szemét termelődik és kevesebb veszélyes hulladék(az emberi ürülék az, szennyvíztelepen a helye,nem a szeméttelepen)
  • gazdaságos,1 db 20-as szett elegendő a pelenkás kor végéig, szemben az eldobható pelenkák 60 Ft/db-os átlagárával, ami napi 5 pelenkánál(ez átlag) számolva 1 hónap alatt 9300 Ft, ami 12 hónap alatt 111600 Ft,tehát 1 év alatt már meg is térült a befektetésünk. 3 év alatt 334800 Ft, amíg a pelenkás kor tart.

 

  • természetes, a baba popója nem érintkezik vegyi anyagokkal, hanem természetes és puha anyaghoz ér, ezzel szellőzik, kevesebb lesz a pelenka kiütése is

-