Google+
Facebook
üres
IMAGINE AI2 kezdőszett Dinó

IMAGINE AIO2 kezdőszett Elefánt

Szuper egyszerű mosható pelenka külső,vidám mintákkal! Nagyon jól benntart mindent és remek árban kapható!

Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 8.500 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Méret

válasszon méretet:

Leírás

 

Mettől-Meddig használható: csinosan illeszkedik kb.4 kg-tóll kezdve egészen 16 kg-ig!!

Kialakítása: a comboknál speciális védelem a a szivárgás ellen, ami miatt nem enged ki semmit. Kiválóan állítható,a gyerek méretére, illetve a zárások fedik egymást, így a pelenka nem fordul el, és a gyerkőc sem tudja leszedni magáról. Ez a kialakítás mind a tépőzáras, mind a patentos modellnél így van. Bepatentolható belső illik hozzá, mikroszálas 4 rétegű szupernedvszívó. 

A Imagine pelenka külső kiválóan illeszkedik, a használatánál nagyon fontos, hogy jól álljon, a betét egyáltalán ne lógjon ki. Ha a pelenka fenn van a gyermeken, egy végső igazítással a lábrésznél húzza még inkább a lábak irányába, így ezzel egy ellenszivárgást biztosít, amivel elkerülhetők a kipirosodások.

Az Imagine pelenka külsők egyméretesek, azon belül a gyermek méretéhez állítható lehetőségekkel.

Anyaga: A pelenka belső része magas minőségű és kitörölhető, vízhatlan PUL réteg, a külső része 100% pamut, gyönyörű mintákkal. A combrész kivitelezése megerősített, melynek köszönhetően remekül záródik és benntartja a kis és nagy dolgokat is. Nagyon puha gumival készült, a babalábak kényelméért. Tartós és erős kialakítású a patentokkal.

TIPP:

Használhatsz hozzá textilpelenkát, vagy a saját Imagine belsőjét is.