Google+
Facebook
üres
Imsevimse All-in-Two Pelenka belsővel együtt

Imsevimse All-in-Two Pelenka belsővel együtt

Újdonság!A legújabb All-in-Two pelenka, biopamutból.

Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 7.590 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Leírás

Az Imsevimse All-In-One pelenkák legújabb generációja. Szuper, mert a kezdetektől használható és a pelenkás kor végéig kiszolgál!

Mettől-meddig: kb. 3,5 kg-tól passzol. A patentok segítségével több fajta méretre állítható. Egészen 16 kg-os súlyig biztosan megfelelő.

Felépítése: Patenttal állítható, és tépőzárral rögzíthető kétrétegű PUL külső. Vastag tépőzárja van, ami több állítási lehetőséget tesz lehetővé, így,használata egyszerű és gyors.Dupla combgumírozása megelőzi a szivárgásokat és puha is, így nem nyomja el a baba lábát. Visszahajtható tépőzáras, ami védi a pelenkát a mosások alakalmával.

\

 

Anyaga: Külső rétege vízálló, mégis légáteresztő PUL anyag, ami puha és erős. Biopamut/organikus pamut.
A pelenka kétrészből áll, egy  önállóan is használható PUL külsőből, illetve két összepatentozható bambuszviszkóz betétből.
Mivel a betét 70 %-a bambuszviszkóz, a többi 30 % pedig pamut, sok nedvességet el tud szívni.

Használata: A pelenka méretre állítása a patentok segítségével. A pelenka betét bekapcsolása a külsőbe. A kis piskóta betét bekapcsolása a nagy betétbe. A pelenka ráadása a gyermekre, majd tépőzárral lezárása. A tépőzáras megoldás könnyebbé és egyszerűbbé teszi a pelenkázás műveletét.

Tisztítása: A tépőzárakat helyezzük a kialakított tépőzár parkolókra. A belsőket patentóljuk szét, a belsőket vegyük ki. A pelenka külső és a belsők 60 fokon moshatók, szárítógépbe NE rakjuk. Kerüljük a szemcsés mosóporok használatát, és ne használjunk öblítőt. A bambusz betétek 2-3 mosás után érik el e teljes nedvszívóképességüket.

A BAMBUSZ betét előnye: antibakteriális, antifungális, hipoalllergén.Légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik, mégis óriási a víztároló képessége is. Természetes szerkezeténél fogva nyáron inkább hűvös, télen pedig meleg érzést biztosít a babapopsinak.

 

A külső és a belső is megvásárolható külön.