Google+
Facebook
üres
Pop-in újszülött pelenka szett

Pop-in újszülött pelenka szett

Új! A POP-IN újszülött szettje remek indulás a mosható pelenkák világába!

Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 17.200 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Leírás

Pop-in újszülött pelenka szett

 

Pop-in újszülött pelenka szett, egy újszülött próbacsomag, amellyel el tudsz indulni egyből a babád születésétől. A csomag kb. 5 kg -ig, jó, így el tudod dönteni, szeretnél-e moshatót használni.

Mettől-meddig: születés pillanatától kb. 3 hónapigA külső szépen passzol 2,5-5 kg-ig, nincs rajta patent és a  kialakítása olyan, hogy a  köldökcsonkot sem fedi el. A külső kitörölhető, nem kell minden alkalommal cserélni. A külsőhöz másfajta belső is használható.

Felépítése: Tépőzáras felépítésű, comboknál erősített gumírozás, hogy ne tudjon kiszivárogni. A betét gyorsan száradó bébiplüss, ami elvezeti a baba fenekétől a nedvességet. A belső patentokkal rögzíthető a külsőbe, így nem tud elmozdulni.

\

 

 

Használata: A pelenkabetét külsőbe kapcsolása. A pelenka ráadása a gyermekre, majd tépőzárral lezárása. A tépőzáras megoldás könnyebbé és egyszerűbbé teszi a pelenkázás műveletét.

Tisztítása: A tépőzárakat helyezzük a kialakított tépőzár parkolókra. A belsőket patentóljuk ki és vegyük ki. A pelenka külső és a belső 60 fokon mosható. Szárítógépbe NE rakjuk. Kerüljük a szemcsés mosóporok használatát, és ne használjunk öblítőt.

A szett tartalma: 10 db pelenka belső, 6 db külső,használati utasítás