Google+
Facebook
üres
×

Figyelmeztetés

JFolder::create: Végtelen ciklus észlelhető

Pop-in 10-es szett New Generation(V2) minkee Élénk

Pop-in 10-es szett New Generation(V2) minkee Élénk

A legújabb generáció gazdaságos 10-es szettje

Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 64.900 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Leírás

Örömteli boldog napok a legújabb POP-IN pelusokban!

Felépítése: Puha tapintású külső rész, amely a combrésznél duplán megerősített, a jobb illeszkedésért. A középső nedvszívó réteg elől és hátul is bepatentozható az elmozdulás elleni védelemért. A kis piskóta betét a középső nedvszívó rétegbe patentozható egyszerűen, azért, hogy a legjobban ellássa a feladatát és ne tudjon elmozdulni. A tépőzárak és más ruhák védelmére tépőzár parkolóra tehetjük a mosások alkalmával.

\"3parts\"

 

Mettől-meddig: Igazán csinosan kb. 4 kg-tól passzol. A patentok segítségével több fajta méretre állítható. Egészen 16 kg-os súlyig biztosan megfelelő.

\"Pop-in_Stages\"

 

Anyaga: A pelenka külső része Pamut, amelyet az Öko-tex szabványnak megfelelően állítanak elő. A belső rész egy vízhatlan PUL réteg,ami lélegző anyag, ezzel óvja meg a kipirosodástól a babák bőrét. Közepén található még egy folt és nedvesség taszító "mag", ami plusz védelmet biztosít az átázás ellen, illetve enyhe szennyeződésnél kitörölhető.

Használata: A pelenka méretre állítása a patentok segítségével. A pelenka betét bekapcsolása a külsőbe. A kis piskóta betét bekapcsolása a nagy betétbe. A pelenka ráadása a gyermekre, majd tépőzárral lezárása. A tépőzáras megoldás könnyebbé és egyszerűbbé teszi a pelenkázás műveletét.

használatához  magyar nyelvű videó ITT

Tisztítása: A tépőzárakat helyezzük a kialakított tépőzár parkolókra. A belsőket patentóljuk szét, a belsőket vegyük ki. A pelenka külső és a belsők 60 fokon moshatók, szárítógépbe NE rakjuk. Kerüljük a szemcsés mosóporok használatát, és ne használjunk öblítőt. A bambusz betétek 2-3 mosás után érik el e teljes nedvszívóképességüket.

Minkee: rendkívül gyorsan száradó bébiplüss belső. Ha nincs mód kint teregetni, akkor javasoljuk a használatát és ha nem nagyon sokat pisilő gyerekről van szó.A minkee (bébiplüss) előnye: poliészter szálból álló, puha tapintású belső a nedvességet tökéletesen elvezeti a babapopsitól. Ugyan kevesebb nedvességet tart magába,n mint a természetes alapú bambusz, de sokkal hamarabb szárad. Így azoknak nyújt óriási segítséget, akiknek nincs lehetőségük a szabadban a pelenkákat szárítani.

Miért használjunk mosható pelenkát?
  • környezetkímélő,mert kevesebb szemét termelődik és kevesebb veszélyes hulladék(az emberi ürülék az, szennyvíztelepen a helye,nem a szeméttelepen)

  • gazdaságos,1 db 20-as szett (97,900 Ft) elegendő a pelenkás kor végéig, szemben az eldobható pelenkák 60 Ft/db-os átlagárával, ami napi 5 pelenkánál(ez átlag) számolva 1 hónap alatt 9300 Ft, ami 12 hónap alatt 111600 Ft,tehát 1 év alatt már meg is térült a befektetésünk. 3 év alatt 334800 Ft, amíg a pelenkás kor tart.

  • természetes, a baba popója nem érintkezik vegyi anyagokkal, hanem természetesés puha anyaghoz ér, ezzel szellőzik, kevesebb lesz a pelenka kiütése is

 


A 10-es szett tartalmaz 10 db Pop-in egyméretű pelenkát minkee betéttel 3 éjszakai turbó nedvszívó betétet
(bambusz), egy kis méretű pelenkazsákot szép csíkos színben és egy tekercs papírbetétet.