Google+
Facebook
üres
Imsevimse kék 3 db-os betétcsomag Normál

Imsevimse kék 3 db-os betétcsomag Normál

A betétet a szárnyain található patent segítségével rögzítheted az alsóneműdhöz.

Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 4.990 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Leírás

Az ImseVimse textilbetétek kellemes és természetes védelmet nyújtanak a menstruációd alatt. A betétek flanelből készülnek, ezért légáteresztőek és segítenek, hogy a ciklus alatt is frissnek és tisztának érezhesd magad.

A természetes választás az Imsevimse betétek. Teljesen vegyszermentes és káros anyagmentes, olyan termék,amely minden minőségi előírásnak megfelel. Mert nem mindegy mit viselünk.

Nagyon puha és kellemes érzést biztosít a nehéz napokon. Nem gyűrődik és nem ázik át, megbízható védelmet nyújt. Elkerülhető a kellemetlen beizzadás, hiszen légáteresztő, így a fertőzések  is kevésbé alakulhatnak ki.

.
A szárnyak patentos záródásúak és két állásba patentozhatók, így biztosítják a tökéletes illeszkedést.

 Inkontinencia esetén is megoldást jelenthet az eldobható betétekkel szemben.
 
Anyaga: 100% biopamut, egy réteg PUL anyaggal ellátva (légáteresztő, de vízzáró) a szivárgás megakadályozása érdekében
Tisztítása: 60-90 fokon mosógépben mosható.

Biztonságérzet és védelem a nehéz napokon is!

Napjainkban számos tampon és betét típus közül válogathatunk, hogy komfortosan érezhessük magunkat a nehéz napokon is. Elsőre talán meglepőnek tűnhet egy mosható típus, hiszen erről gyakran elavult termékek juthatnak eszünkbe.

Ám a mosható betét sokkal több előnyt tartogat számunkra, mint azt gondoltuk volna! Nézzük, miért éri meg ezt a típust választanunk a hagyományos betétekkel és tamponokkal szemben!

A mosható betét környezettudatos megoldást kínál, hiszen nem állítunk elő felesleges hulladékot. Emellett minőségi anyagból készül, ennek okán könnyedén szellőzik. A gombásodás teljesen kizárható, ami sajnos a tamponnál már egyáltalán nem igaz, hiszen a kialakult bakteriális fertőzések a szellőzés hiányának következtében panganak, majd még inkább szétterjednek. A mosható betét kiválóan beszívja nedvességet, és növeli biztonságérzetünket, aminek követeztében magabiztosan veszünk bármilyen akadályt.

Kínálatunkban többféle kivitelben kaphatóak mosható betétek. Rendelj kínálatunkból, és érezd magad komfortosan a hónap minden napján!