Google+
Facebook
üres
×

Figyelmeztetés

JFolder::create: Végtelen ciklus észlelhető

ImseVimse intimbetét, 3-as csomag Éjszakai

ImseVimse intimbetét, 3-as csomag Éjszakai

A betétet a szárnyain található patent segítségével rögzítheted az alsóneműdhöz.

Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 6.490 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Leírás

Az ImseVimse textilbetétek kellemes és természetes védelmet nyújtanak a menstruációd alatt. A betétek flanelből készülnek, ezért légáteresztőek és segítenek, hogy a ciklus alatt is frissnek és tisztának érezhesd magad.

Imsevimse intimbetét teljesen all-in-one, a használata könnyű és gyors, a fehérneműbe pontosan illeszkedik és patentokkal rögzíthető, így nem is mozdul el.3 db-os kiszerelésben kapható.

 Kényelmes és puha a bőrnek, nagyon finom érzés a puha anyaggal találkozni a nehéz napokon. Környezetkímélő és olcsó megoldást jelent az eldobható betétekkel szemben.

Az inkontinencia esetén is lecserélhetők az eldobható betétek, remek alternatívájuk lehet a mosható betét.
 Nemcsak a környezetért, magunkért is tehetünk, hiszen egész más érzetet biztosít.

Felépítése:  Különböző méretű,4 nedvszívó réteget tartalmaz, ami biztonságossá teszi a használatát. A két oldalán két szárnyrész található, ami biztonságossá és stabillá teszi a használatát. Vízzáró rétegként PUL réteg van benne, így nem engedi át a nedvességet.  Szélessége a szárnyakkal együtt 7- 8,5 cm között a hossza pedig 19-25 cm között változik, mérettől függően.

Anyaga:Anyaga: 100% biopamut, egy réteg PUL anyaggal ellátva (légáteresztő, de vízzáró) a szivárgás megakadályozása érdekében

Tisztítása: 60-90 fokon mosógépben mosható.
 

\"sanitary_pads_large\"Biztonságérzet és védelem a nehéz napokon is!

Napjainkban számos tampon és betét típus közül válogathatunk, hogy komfortosan érezhessük magunkat a nehéz napokon is. Elsőre talán meglepőnek tűnhet egy mosható típus, hiszen erről gyakran elavult termékek juthatnak eszünkbe.

Ám a mosható betét sokkal több előnyt tartogat számunkra, mint azt gondoltuk volna! Nézzük, miért éri meg ezt a típust választanunk a hagyományos betétekkel és tamponokkal szemben!

A mosható betét környezettudatos megoldást kínál, hiszen nem állítunk elő felesleges hulladékot. Emellett minőségi anyagból készül, ennek okán könnyedén szellőzik. A gombásodás teljesen kizárható, ami sajnos a tamponnál már egyáltalán nem igaz, hiszen a kialakult bakteriális fertőzések a szellőzés hiányának következtében panganak, majd még inkább szétterjednek. A mosható betét kiválóan beszívja nedvességet, és növeli biztonságérzetünket, aminek követeztében magabiztosan veszünk bármilyen akadályt.

Kínálatunkban többféle kivitelben kaphatóak mosható betétek. Rendelj kínálatunkból, és érezd magad komfortosan a hónap minden napján!