Google+
Facebook
üres
×

Figyelmeztetés

JFolder::create: Végtelen ciklus észlelhető

ImseVimse intimbetét, 11 részes készlet

ImseVimse intimbetét, 11 részes készlet

Az egész ciklus alatt rugalmasan alkalmazhatod ennek a 11 részes mosható intimbetét készletnek az egyes darabjait.

Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 9.980 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

3-5 nap

Leírás

ImseVimse 11 részes készlet külsőkből és belsőkből álló betétcsomag. A nedvszívást növelhetjük, ha egyszerre több belsőt helyezünk a betét külsejébe. A természetes választás ez a betétcsomag és az Imsevimse betétek. Teljesen vegyszermentes és káros anyagmentes, olyan termék,amely minden minőségi előírásnak megfelel. Mert nem mindegy mit viselünk.

Nagyon puha és kellemes érzést biztosít a nehéz napokon. Nem gyűrődik és nem ázik át, megbízható védelmet nyújt. Elkerülhető a kellemetlen beizzadás, hiszen légáteresztő, így a fertőzések  is kevésbé alakulhatnak ki.

.
A szárnyak patentos záródásúak és két állásba patentozhatók, így biztosítják a tökéletes illeszkedést.
A szett tartalma: 1 mini(tisztasági) betét, 6 normál betét, 1 éjszakai betét, 2 külső normál betéthez, 1 külső éjszakai betéthez és 1 textil zsák.
 
Tippünk: 2-3 szett megfelelő mennyiség a teljes menstruáció idejére, így elég lehet csak a ciklus végén kimosni a betéteket.
 Inkontinencia esetén is megoldást jelenthet az eldobható betétekkel szemben.
 
Anyaga: 100% biopamut, egy réteg PUL anyaggal ellátva (légáteresztő, de vízzáró) a szivárgás megakadályozása érdekében
Tisztítása: 60-90 fokon mosógépben mosható.
 

Biztonságérzet és védelem a nehéz napokon is!

Napjainkban számos tampon és betét típus közül válogathatunk, hogy komfortosan érezhessük magunkat a nehéz napokon is. Elsőre talán meglepőnek tűnhet egy mosható típus, hiszen erről gyakran elavult termékek juthatnak eszünkbe.

Ám a mosható betét sokkal több előnyt tartogat számunkra, mint azt gondoltuk volna! Nézzük, miért éri meg ezt a típust választanunk a hagyományos betétekkel és tamponokkal szemben!

A mosható betét környezettudatos megoldást kínál, hiszen nem állítunk elő felesleges hulladékot. Emellett minőségi anyagból készül, ennek okán könnyedén szellőzik. A gombásodás teljesen kizárható, ami sajnos a tamponnál már egyáltalán nem igaz, hiszen a kialakult bakteriális fertőzések a szellőzés hiányának következtében panganak, majd még inkább szétterjednek. A mosható betét kiválóan beszívja nedvességet, és növeli biztonságérzetünket, aminek követeztében magabiztosan veszünk bármilyen akadályt.

Kínálatunkban többféle kivitelben kaphatóak mosható betétek. Rendelj kínálatunkból, és érezd magad komfortosan a hónap minden napján!