Google+
Facebook
üres
×

Figyelmeztetés

JFolder::create: Végtelen ciklus észlelhető

Ladycup intimkehely Lila S

Ladycup intimkehely Lila S

A legtisztább és legkomfortosabb női higiéniai segédeszköz, amely jelenleg a piacon megtalálható. Nem okoz toxikus sokk szindrómát (TSS).

Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 9.290 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Leírás


Nagyon magas minőségű, kizárólagosan a gyógyászat és az élelmiszeripar területén használt orvosi szilikonból készült, amely lehetővé teszi, hogy 12 óra hosszat is bent maradjon a testben. A LadyCup alakját és felületét az egyszerű használathoz és tisztításhoz tervezték.

A legtisztább és legkomfortosabb női higiéniai segédeszköz, amely jelenleg a piacon megtalálható. Nem okoz toxikus sokk szindrómát (TSS).


ELŐNYEI:

  • allergiamentes
  • "környezetbarát" - élettartama 15 évig is terjedhet
  • ökológus és gazdaságos - ára 4 hónap után már megtérülhet
  • nem okoz gombásodást és húgyvezeték gyulladást
  • nem ismertek a toxikus sokk tüneteinek esetei
  • nem befolyásolja negatívan az egészséges vagina környezetet
  • egyszerűen használható
  • használható sportnál, utazásnál, alvásnál
  • használható az általános fogamzásgátló szerekkel

ISMERTETŐ:

Hüvelybe vezetés után a tölcsér átszivárgás mentesen idomul a hüvely falára, amely lehetővé teszi, hogy a menstruációs vér közvetlenül a tölcsérbe folyjék bármilyen átszivárgás és kísérő szag nélkül.
A tölcsér teljesen sima felületének köszönhetően baktérium nem rakodik le rajta.
A LadyCup® intimtölcsért nem kell kiürítenie gyakrabban, mint az intimbetétek vagy tamponok általános cseréje esetén.
LadyCup®tölcsérének sima felületét nagyon könnyen lehet karbantartani.

LadyCup®minden életkor számára megfelel korlátozás nélkül. Ideális az allergiás vagy érzékeny bőrrel rendelkező nők számára is. A helyesen bevezetett LadyCup®/PinkCup® intimtölcsért egyáltalán nem fogja érzékelni.

A helyes funkció és a minél jobb felhasználási érzés céljából a LadyCup®/PinkCup® két méretben kerül forgalomba.

1. S(mall) a 25 év alatti nők számára, vagy akik még nem szültek
2. L(arge) a 25 év feletti nők számára, vagy akik már szültek


Biztonságérzet és védelem a nehéz napokon is!

Napjainkban számos tampon és betét típus közül válogathatunk, hogy komfortosan érezhessük magunkat a nehéz napokon is. Elsőre talán meglepőnek tűnhet egy mosható típus, hiszen erről gyakran elavult termékek juthatnak eszünkbe.

Ám a mosható betét sokkal több előnyt tartogat számunkra, mint azt gondoltuk volna! Nézzük, miért éri meg ezt a típust választanunk a hagyományos betétekkel és tamponokkal szemben!

A mosható betét környezettudatos megoldást kínál, hiszen nem állítunk elő felesleges hulladékot. Emellett minőségi anyagból készül, ennek okán könnyedén szellőzik. A gombásodás teljesen kizárható, ami sajnos a tamponnál már egyáltalán nem igaz, hiszen a kialakult bakteriális fertőzések a szellőzés hiányának következtében panganak, majd még inkább szétterjednek. A mosható betét kiválóan beszívja nedvességet, és növeli biztonságérzetünket, aminek követeztében magabiztosan veszünk bármilyen akadályt.

Kínálatunkban többféle kivitelben kaphatóak mosható betétek. Rendelj kínálatunkból, és érezd magad komfortosan a hónap minden napján!