Google+
Facebook
üres
×

Figyelmeztetés

JFolder::create: Végtelen ciklus észlelhető

Disana melltartóbetét pamut/flanell 11cm

Disana melltartóbetét pamut/flanell 11cm

Disana biopamut/flanell melltartóbetét - természetes védelem, higiénia

Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 990 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Leírás

Disana melltartóbetét, 3 rétegű, 100% kbA pamut flanell anyagból, 1 pár,Nagyon finom puha pamutból készül, sok nedvességet felvesz és szárazon tartja az érzékeny mellbimbókat. 11 cm

Biztonságérzet és védelem a nehéz napokon is!

Napjainkban számos tampon és betét típus közül válogathatunk, hogy komfortosan érezhessük magunkat a nehéz napokon is. Elsőre talán meglepőnek tűnhet egy mosható típus, hiszen erről gyakran elavult termékek juthatnak eszünkbe.

Ám a mosható betét sokkal több előnyt tartogat számunkra, mint azt gondoltuk volna! Nézzük, miért éri meg ezt a típust választanunk a hagyományos betétekkel és tamponokkal szemben!

A mosható betét környezettudatos megoldást kínál, hiszen nem állítunk elő felesleges hulladékot. Emellett minőségi anyagból készül, ennek okán könnyedén szellőzik. A gombásodás teljesen kizárható, ami sajnos a tamponnál már egyáltalán nem igaz, hiszen a kialakult bakteriális fertőzések a szellőzés hiányának következtében panganak, majd még inkább szétterjednek. A mosható betét kiválóan beszívja nedvességet, és növeli biztonságérzetünket, aminek követeztében magabiztosan veszünk bármilyen akadályt.

Kínálatunkban többféle kivitelben kaphatóak mosható betétek. Rendelj kínálatunkból, és érezd magad komfortosan a hónap minden napján!