Google+
Facebook
üres
Sophie, a zsiráf

Sophie, a zsiráf

Zsiráf alakú rágóka. Megkönnyíti a fogzás időszakát, újszülött kortól a baba társa lehet, a baba minden érzékére hat, fejleszti

Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 4.900 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Leírás

Sophie a zsiráf már 50 éve a kicsit kedvelt játéka.

18 cm magas 100% természetes kaucsukból készült zsiráffigura,ételfestékkel színezve

A puha és gyengéd rágható felületek segítenek a fogzás idején. Könnyű megfogni, markolni,még a legkisebb babakezekkel is. A kontrasztos foltok amik rá vannak festve Sophira, stimulálják a látás fejlődést. Sípoló, kedves hangot ad,ezzel szórakoztat és a hallást is fejleszti. A hosszú lábakon kiválóan edzheti a baba sajgó fogínyét és kis fogacskáit.

Sophie jótékonyan hat az érzékszervekre.

Látás: Fejleszti a látást, mivel az erős kontrasztos foltok magára vonják a kicsi figyelmét.
Hallás: Nyomásra sípol ezzel szórakoztatja a babát és segít neki megérteni nekik a cselekmény és a következmény közötti kapcsolatot.

Ízlelés: A játék rugalmas anyagból készült és több felülete rágásra alkalmas (a szarvak, lábak, orr a babák kedvencei), így kifejezetten hasznos fogzáskor a fájó fogíny megnyugtatásához. Sophie zsiráf 100% természetes kaucsukból készült gumiból van, színezéséhez ételfestéket használnak, ezért teljesen biztonságos játék.

Tapintás: A könnyű, rugalmas és puha játékot a baba könnyedén markolhatja. A gumi felület selymesen puha és természetes tapintású, ezzel biztonságérzetet ad a babának.
Méretének és kialakításának köszönhetően pont beleillik a baba kezébe.
Latexből készül, mely természetes, elasztikus, vízálló, hőszigetelő, kellemes tapintású és illatú anyag. A gyártó Vulli a latexet felmelegíti, speciális eljárással kezeli, majd rotációs öntés technikával hozza létre Sophie-t, a zsiráfot.

50 éves, de egy cseppet sem öregedett, születése óta változatlan. A babajátékok elvitathatatlan csillaga, kortalan, és 30 millió eladott játékkal mára generációkon átívelő világsiker.

Tisztítás: Langyos vizes lemosás.