Google+
Facebook
üres

Kismama ruházat

Nagyon sok kismama tapasztalja, hogy a korábbi ruháit a várandósság 6. hónapjától kezdve már nem tudja felvenni.

Az olyan trükkös megoldások, mint például a haspánt, segítenek, hogy a régi pólóid és felsőid még ezt követően is hordani tudd.

 

A szülés előtti hónapokra pedig nagyon sok olyan divatos ruhát kínálunk Számodra, amelyet a várandósság és a szoptatás alatt egyaránt viselhetsz.

 

Legyen Ön is divatos kismama!
A várandóság ideje alatt sokszor érezzük úgy, hogy nagyon nehéz csinosnak tűnni, és még kényelmesen is öltözködni, főleg, ha nagyobb lesz a méretünk, és hőn szeretett nadrágunk sem jön fel többet. Természetesen, mint mindenre, erre is van megoldás, méghozzá a stílusos kismama ruha! Néhány tippel segítünk, hogyan maradjon Ön is divatos és csinos – várandósan is:

  • Nem kell lemondania a skinny nadrágokról, hiszen ha elég rugalmas anyagból készültek, kényelmesek és csinosak is lesznek egyben.
  • A divatos tunika is a kismamáknak kedvez. Nyugodtan lehet belőle választani erősebb színeket, és mell alá helyezett övvel nagyon nőies hatást érhetünk el.
  • A pocakpánt egy régi, de tökéletes megoldás a régi pólók és ruhák alá, mely segítségével könnyen fel tudjuk majd venni régi ruháinkat.


Döntsön Ön is a divatos kismama ruha mellett, és legyen stílusos Ön is, ehhez pedig válasszon minket, és tekintse meg kínálatunkat, melyben a kismama ruha mellett kisbaba kellékek és játékok is találhatóak!