Google+
Facebook
üres
Babylegs \

Babylegs Flame

A BabyLegs egész évben melegen tartja kisbabád lábát.

Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 2.990 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Leírás

Méret és a használat időtartama:
* A lábmelegítők egyetlen egységes méretben kaphatók, így megspórolhatjuk, hogy a méretváltozástól függően újabb és újabb harisnyanadrágokat kelljen vásárolnunk.
* A hosszuk általában kb. 30 cm: elég arra, hogy a babák egész lábát melegítse, nagyobb gyermekeknek pedig térdig nyújt védelmet.
* Születéstől kb. 6 éves korig használhatóak. Tapasztalatból tudjuk, hogy ha szakszerűen kezeljük, valóban évekig kitart - mi magunk egyes modelleket már több, mint két éve használunk!

Pelenkázás:
* A pelenkázás gyerekjátékká válik! Csak a lábat melegítik - a legtöbbször amúgy is vastagon bebugyolált pelenkás popsi és a pocak környéke nem melegszik túl!
* Nagyon praktikus a kisebesedett popsijú babák számára, akik így sokat és sokáig rugdalózhatnak meztelen popsival, anélkül, hogy áthűlnének.
* Amikor a gyermeked megtanulja használni a vécét, megspórolhatod magadnak a harisnyanadrág körülményes lehúzását, ő pedig még önállóbbnak érezheti magát!

Hol jobb a babának, a hordozókendőben vagy a babakocsiban?
* Teljesen mindegy, a nadrág szára mindig jobban felcsúszik a kelleténél, és meztelenül marad a zokni és a nadrág vége közötti rész. Pontosan ezt védi és melegíti a lábmelegítő!

Miért jó a mászni és járni tanuló babáknak?
* Azoknak a gyermekekenek nagyon jó, akik szeretnek mezítláb mászkálni, mert nem fáznak meg. Jót tesz a gyermekeknek a mezítlábazás, főleg kinn, a szabadban, egyenetlen talajon (füvön, homokban, kavicson), mert fejleszti és edzi a talpizmokat.
* Különösen a lányoknak előnyös, ők ugyanis viselnek ruhácskákat, s a lábszármelegítő csökkenti az áthűlés okozta megfázás veszélyét a hűvösebb tavaszi és őszi napokon.

Tavasszal, nyáron, ősszel és télen
* A lábmelegítő egész éven át használható! Nemcsak télen véd a széltől és a hidegtől, hanem nyáron is, legfőképp a leégéstől!
* Rögzíti a lecsúszó zoknit, télen pedig, igény szerint harisnyára is ráhúzható. Így melegen tartja a lábat, különösen a csizma és a nadrágszár vége között.
* A nagyobb gyerekek imádják karmelegítőként viselni!