Google+
Facebook
üres
Babylegs lábmelegítő

Babylegs UV-védős Stingray

Babylegs lábszármelegító most kedvezménnyel

Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 2.990 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Leírás

A BabyLegs egész évben melegen tartja kisbabád lábát. Sok új színben és mintával kapható!

Hasznos, mert:

- pelenkázáskor nem fázik a lába,

- ha az öledben van és felcsúszik a nadrág akkor sincs kint a lábszára,

- hordozóban ha elalszik, ráadható egy plusz réteg,

- fent tartja a kiscipőt (nem hagyjuk el :))

- ha már bilizik, nem fáznak a lábacskák,

- plusz réteg lehet, amit könnyű levenni, nem úgy mint a harisnyát,

- egy méret, 3 hónapos kortól hordható ovis kor végéig, akár karra is később is,

- és nem utolsó sorban jól néz ki!

 

Méret és a használat időtartama:
* A lábmelegítők egyetlen egységes méretben kaphatók, így megspórolhatjuk, hogy a méretváltozástól függően újabb és újabb harisnyanadrágokat kelljen vásárolnunk.
* A hosszuk általában kb. 30 cm: elég arra, hogy a babák egész lábát melegítse, nagyobb gyermekeknek pedig térdig nyújt védelmet.
* Születéstől kb. 6 éves korig használhatóak. Tapasztalatból tudjuk, hogy ha szakszerűen kezeljük, valóban évekig kitart - mi magunk egyes modelleket már több, mint két éve használunk!

Pelenkázás:
* A pelenkázás gyerekjátékká válik! Csak a lábat melegítik - a legtöbbször amúgy is vastagon bebugyolált pelenkás popsi és a pocak környéke nem melegszik túl!
* Nagyon praktikus a kisebesedett popsijú babák számára, akik így sokat és sokáig rugdalózhatnak meztelen popsival, anélkül, hogy áthűlnének.
* Amikor a gyermeked megtanulja használni a vécét, megspórolhatod magadnak a harisnyanadrág körülményes lehúzását, ő pedig még önállóbbnak érezheti magát!

Hol jobb a babának, a hordozókendőben vagy a babakocsiban?
* Teljesen mindegy, a nadrág szára mindig jobban felcsúszik a kelleténél, és meztelenül marad a zokni és a nadrág vége közötti rész. Pontosan ezt védi és melegíti a lábmelegítő!

Miért jó a mászni és járni tanuló babáknak?
* Azoknak a gyermekekenek nagyon jó, akik szeretnek mezítláb mászkálni, mert nem fáznak meg. Jót tesz a gyermekeknek a mezítlábazás, főleg kinn, a szabadban, egyenetlen talajon (füvön, homokban, kavicson), mert fejleszti és edzi a talpizmokat.
* Különösen a lányoknak előnyös, ők ugyanis viselnek ruhácskákat, s a lábszármelegítő csökkenti az áthűlés okozta megfázás veszélyét a hűvösebb tavaszi és őszi napokon.

Tavasszal, nyáron, ősszel és télen
* A lábmelegítő egész éven át használható! Nemcsak télen véd a széltől és a hidegtől, hanem nyáron is, legfőképp a leégéstől!
* Rögzíti a lecsúszó zoknit, télen pedig, igény szerint harisnyára is ráhúzható. Így melegen tartja a lábat, különösen a csizma és a nadrágszár vége között.
* A nagyobb gyerekek imádják karmelegítőként viselni!