Google+
Facebook
üres
akció

Iced Butterfly - violet Fidella karikás kendő

Szép és gyönyörű kendők.

Változat ár módosító:
Alapár adóval együtt:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 25.200 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Iced Butterfly - violet Fidella karikás kendő

Szép és egyszerű, könnyed használat.

A fagyminta és a pillangók díszítik ezt a Fidella karikás kendőt Jacquard szövésminőségben. Ettől légies és áteresztő lesz az anyag.

Hordozhatod a babádat ebben a lágy és könnyű szövetben, mint egy kishernyót a bábjában. :) A babád mindig biztonságban és ölelésben lesz.

Minden Fidella kendőnek  extra szélessége van, 80 cm. A kendők szövete nagyon puha, de erős is, így még idősebb és nehezebb gyerekek is hordozhatók benne.

A kendők 100% organikus biopamutból készülnek.205 g/m2

220 cm x 80 cm 

Az összes Fidella hordozókendő széleit különböző színekben varrták meg, hogy megkülönböztessék a felső szegését az alsó szegéstől, ezzel megkönnyítve a kötést és eligazodva a kendők sávjaiban.

Minden Fidella babahordozókendőhöz van egy megfelelő kis táska, ebben könnyen szállíthatók. Ez teszi őket népszerűbbé - különösen a gyűjtők számára. :)


Hasznos info

A karikás kendőből is több fajta méret létezik. Nagy általánosságban van egy standard méret,ami nem mindig állandó, ez általában 180-220 cm között van. A Hoppediz karikás kendő kb.220 cm.

A karikás kendőt Apukák is szívesebben használják, tehát érdemes akkorát venni, hogy rájuk is jó legyen. A 180-220 cm-es karikás kendő jó szokott lenni.
Mégis sokszor bizonytalanok vagyunk, mekkorát vegyünk, mekkorát érdemes, hogy ne legyen se kicsi se túl hosszú.

Bővebben...