Google+
Facebook
üres
akció

Oceano Diva Essenza Karikás kendő

Gyönyörű kendő, erős szövés, amely kellemes még nyáron és télen is!

oceanors6
Oceano karikás kendő-Diva Essenza
Változat ár módosító:
Alapár adóval együtt:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 21.500 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Oceano karikás kendő-Diva Essenza

Oceano karikás kendő-Diva Essenza 100 % pamutból készül, közepes vastagságú. A kendők speciális mechanikai kezelésen esnek át, azért, hogy a dobozból kikerülve máris puhák legyenek, ezzel újszülöttek és pici gyerekek hordozására rögtön alkalmasak.

A Diva Essenza kendők a Diva Milano al-márkája, mely kendők kiváló minőségűek és gyönyörűek. A kendők olasz dizájn alapján készülnek, állandó és megfizethető modellekből áll. A mottójuk, “egy hordozó eszköz, minden hordozós időszakra.”

Diva Essenza kendő méretei:

Súlya mindössze 250 g/m2.

 

Mettől-meddig használhatod: születés pillanatától a hordozóskor végéig.

Hogyan hordozhatsz vele: elől és csípőn kiváló

Anyaga: A termék kiváló minőségben előállított magas indiai pamut ,melyhez AZO mentes festéket használnak.ISO–tanúsítvánnyal rendelkező gyárban készül, amelynek  30 éves története  van, a szövetet vagy kelmét, amit itt gyártanak híres divatházak is előszeretettel használják.

Ezek a gyönyörű kendők méreganyagmentesek és megfelelnek az ISO magas minőségi követelményeinek. Rendkívül erős, mégis éppen megfelelő vastagságúak a szövési módnak köszönhetően.

Tökéletesen lélegző, rendkívül kényelmes viselet akár nyáron is.

A következő videót ajánljuk hozzá:

 


Hasznos info

A karikás kendőből is több fajta méret létezik. Nagy általánosságban van egy standard méret,ami nem mindig állandó, ez általában 180-220 cm között van. A Hoppediz karikás kendő kb.220 cm.

A karikás kendőt Apukák is szívesebben használják, tehát érdemes akkorát venni, hogy rájuk is jó legyen. A 180-220 cm-es karikás kendő jó szokott lenni.
Mégis sokszor bizonytalanok vagyunk, mekkorát vegyünk, mekkorát érdemes, hogy ne legyen se kicsi se túl hosszú.

Bővebben...