Google+
Facebook
üres
akció

Didymos karikás kendő Lisca Azzurro

Nagyon könnyen köthető, finom puha és már születéspillanatától használható.

Változat ár módosító:
Alapár adóval együtt:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 23.400 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Könnyen kezelhető, rendkívül puha és finom kendő. A szivárvány színeiben pompázik, nagyon vidám hangulatot áraszt.

A halszálka minta tapintható a kendőn. Jacquard szövéstechnikával készül, ami nyárias használatra is teljesen megfelelővé teszi.

Didymos Karikás Kendő Lisca Azzurro kendő nagyon puha és mégis erős, jó tartású. Kezdő kendőnek is jó, könnyen kezelhető, puha.Nagyon mutatós kendő. Három színből áll össze ez a gyönyörű zöld szín: Smaragdzöld, acélkék, antracit

Didymos karikás kendő Lisca Azurro, gyönyörű biopamut  kendő, amely előnye, hogy nem kell kötni, nem lóg le. A kendő gyorsan puhul, törik a használattól, ezért lesz a legkisebbek számára is puha és kényelmes. Hátránya lehet, hogy félvállas hordozóeszköz, amelynél egyéni igény és teherbírás befolyásolja a kihasználhatóságot. A Didymos karikás kendőkhöz angol-német nyelvű információs füzet és dvd jár, amely a kötésleírások mellett, sok hasznos információt is tartalmaz.

Anyaga: 100 % biopamut, melyet magas minőségű hosszú szálú gyapotból készítenek. A gyapotot Egyiptomban, Törökországban  és Peruban termelik, majd a gyártási folyamatokat már Németországban és Ausztriában végezik el. A gyártás során különösen nagy figyelmet fordítanak a környezetvédelmi előírásokra. Sávolyszövésű hordozókendő, melynek színét a szövése adja.

Felépítése: 180 cm hosszúak hosszúak, csapott végűek.(1-es méret) . A kendő szélessége 70 cm. A hosszukat a rövidebb oldal határozza meg. A végükön 8,7 cm – es eloxált alumínium karikák vannak. Húzott vállmegoldással létezik.

 

 


Hasznos info

A karikás kendőből is több fajta méret létezik. Nagy általánosságban van egy standard méret,ami nem mindig állandó, ez általában 180-220 cm között van. A Hoppediz karikás kendő kb.220 cm.

A karikás kendőt Apukák is szívesebben használják, tehát érdemes akkorát venni, hogy rájuk is jó legyen. A 180-220 cm-es karikás kendő jó szokott lenni.
Mégis sokszor bizonytalanok vagyunk, mekkorát vegyünk, mekkorát érdemes, hogy ne legyen se kicsi se túl hosszú.

Bővebben...