Google+
Facebook
üres

Porto karikás kendő Diva Essenza

Gyönyörű és erős karikás kendő. A Diva Essenza kendő keresztsávoly szövéssel készülő szép és erős kendője.

portors1 (1)
portors4
Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 19.900 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Díva Essenza Porto karikás kendő

 
Karikás kendő előnyei:
 
  • gyorsan belerakható-és kivehető belőle a gyerek
  • használata gyorsan megtanulható
  • bősége menet közben is állítható
  • nagyon könnyű benne és kényelmes benne a szoptatás
  • kicsi és kis helyen elfér,éppen ezért könnyű,mint csomag
  • viszonylag olcsó
 
Díva Essenza Porto karikás kendő gyémántsávoly szövéssel készül, a tartása erős és biztos. A kendő közepesen vastag ezért,éppúgy jó kicsi babákhoz mint nagyobb, már totyogó gyerekeknek is.
 
A kendők nagyon puhák,már a dobozból kivéve. Különlegesen szépek a csíkos kendők is. Közepesen vastagok, 260 g/m2 szövéssűrűségűek. Ezért kényelmes újszülött pici babához és már totyogó kisgyermekhez is.
 
Diva Essenza Porto  karikás kendő nagyon puha kendő, kifejezetten jó picike babához a puhasága miatt és nagy gyerekhez is, mert könnyen köthető, kezes kendő és a közepes vastagságának köszönhetően nagyobb súllyal sem vág.
 
Diva Essenza Porto 100 % pamutból készül, közepes vastagságú. A kendők speciális mechanikai kezelésen esnek át, azért, hogy a dobozból kikerülve máris puhák legyenek, ezzel újszülöttek és pici gyerekek hordozására rögtön alkalmasak.
 
A Diva Essenza kendők a Diva Milano al-márkája, mely kendők kiváló minőségűek és gyönyörűek. A kendők olasz dizájn alapján készülnek, állandó és megfizethető modellekből áll. A mottójuk, "egy hordozóeszköz , minden hordozós időszakra."
 
Anyaga: 100% pamut
 
Mettől-meddig:  születéspillanatától a hordozóskor végéig használhatók.
 
Hogyan hordozhatsz benne: elől, csípőn és akár háton is.
 
A kendő mérete: 70X 180 cm (A karikától mért rövidebb oldal hossza, a csapása 20 cm )
 
Méretek:
 
Ha nem vagy biztos abban, hogy mekkora méretű kendő kell Neked, akkor mérd le magad körbe, egyik válladtól, az ellenkező oldali derekad magasságáig, majd vissza a kezdőpontig. Ha ez a méret nem több mint 140 cm, akkor elég számodra a rövidebb kendő is. Ha több, akkor inkább a hosszabb kendőt válaszd.Ha hosszabb a kendőd, annak előnyei is lehetnek, mert el tudod takarni szoptatás közben magatokat, vagy egy ugra-bugráló totyogónak meg tudod erősíteni a kötését.
 
260 g/m2 a szövéssűrűsége
 
A termék kiváló minőségben előállított magas indiai pamut ,melyhez AZO mentes festéket használnak. ISO-tanúsítvánnyal rendelkező gyárban készül, amely  30 éves történetével annyi idős , mint maga a gyár Olaszországban.
 
A kendők gyönyörű díszcsomagolásban érkeznek, ennek köszönhetően remek babalátogató ajándék is.
 
A dobozban egy remek használati útmutatót is találsz, ami lépésről lépésre leírja az egyes kötések megkötését.

Hasznos info

A karikás kendőből is több fajta méret létezik. Nagy általánosságban van egy standard méret,ami nem mindig állandó, ez általában 180-220 cm között van. A Hoppediz karikás kendő kb.220 cm.

A karikás kendőt Apukák is szívesebben használják, tehát érdemes akkorát venni, hogy rájuk is jó legyen. A 180-220 cm-es karikás kendő jó szokott lenni.
Mégis sokszor bizonytalanok vagyunk, mekkorát vegyünk, mekkorát érdemes, hogy ne legyen se kicsi se túl hosszú.

Bővebben...