Google+
Facebook
üres
Hoppediz  karikás kendő Masasi

Hoppediz karikás kendő El Paso

Elegáns, pihe puha kendő Hoppediz minőségben

Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 19.900 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Leírás

Hoppediz karikás kendő El Paso

 

Különleges minta, nagyon finom,puha kendő. 

200 cm x 70 cm széles 

 

A Hoppediz kendőket 2004 óta keresztsávoly szövéssel vagy jacquard szövéstechnikával  készítik. Ennek köszönhetően a kendő emiatt optimálisan illeszkedik a kisbabád testére éppúgy, mint a Tiédre. 

A karikás kendővel hordozhatod a gyermeked elől, a csípődön és a hátadon is. A kendőt gyerekjáték felvenni, mivel részben előre megköthető. Kisbabád születésétől fogva egészen a totyogós kor végéig használhatod.

Mivel a karikás kendő nagyon kicsi és könnyű, alig foglal helyet, ami ideális útitárssá teszi. Kitűnően alkalmas rövidebb sétákhoz!

Természetesen minden Hoppediz karikás kendőhöz részletes, képes használati utasítást mellékelünk.

A Hoppediz karikás kendők puhák már a dobozból kivéve, kellemes könnyen kezelhető kendők. Nem kell kötni és nem lóg le, ideális választás egy ki be kéredzkedő totyogóhoz és egy újszülött pici babához is.
A karikás kendőkhöz egy képekkel is illusztrált kötési/kezelési útmutatót is adunk,melyből lépésről lépésre elsajátítható a használata.

A vásárlásod mellé, örömmel küldünk segítő videókat, csak írd bele a megjegyzésbe! :)

 

 


Hasznos info

A karikás kendőből is több fajta méret létezik. Nagy általánosságban van egy standard méret,ami nem mindig állandó, ez általában 180-220 cm között van. A Hoppediz karikás kendő kb.220 cm.

A karikás kendőt Apukák is szívesebben használják, tehát érdemes akkorát venni, hogy rájuk is jó legyen. A 180-220 cm-es karikás kendő jó szokott lenni.
Mégis sokszor bizonytalanok vagyunk, mekkorát vegyünk, mekkorát érdemes, hogy ne legyen se kicsi se túl hosszú.

Bővebben...