Google+
Facebook
üres
Didymos Karikás kendő Smaragd Indio

Didymos Karikás kendő Rubin-mandarin Indio

Kiváló minőségű karikás kendő, amely egyszerű és gyors

Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 22.500 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Leírás

Didymos Karikás Kendő Rubin-mandarin Indio

A kendő színe és visszája különböző. Narancs színbe hajló 100 % pamut kendő.Gyémántsávoly szövésű, tartása remek, nyáron kifejezetten szellős,kellemes viselet.

Didymos Karikás Kendő Smaragd Indio gyönyörű biopamut  kendő, amely előnye, hogy nem kell kötni, nem lóg le. A kendő gyorsan puhul, törik a használattól, ezért lesz a legkisebbek számára is puha és kényelmes. Hátránya lehet, hogy félvállas hordozóeszköz, amelynél egyéni igény és teherbírás befolyásolja a kihasználhatóságot. A Didymos karikás kendőkhöz angol-német nyelvű információs füzet és DVD jár, amely a kötésleírások mellett, sok hasznos információt is tartalmaz.

Anyaga: 100 % biopamut, melyet magas minőségű hosszú szálú gyapotból készítenek. A gyapotot Egyiptomban, Törökországban  és Peruban termelik, majd a gyártási folyamatokat már Németországban és Ausztriában végezik el. A gyártás során különösen nagy figyelmet fordítanak a környezetvédelmi előírásokra. Gyémántsávoly szövésű hordozókendő, melynek mintáját a szövése adja, apró gyémánt minták tapinthatók, érezhetők az ujjunkkal.

Felépítése: 170-180 cm hosszúak hosszúak, csapott végűek.(1-es méret) A hosszukat a rövidebb oldal határozza meg. A végükön 8,7 cm – es eloxált alumínium karikák vannak. Húzott, vagy hajtott vállmegoldással létezik.

Honnan tudod Neked milyen hosszú kell: Ha leméred a vállad-derekad-vállad kört (Válltól le derékra, majd újra fel a válladra) és nem nagyobb mint 140 cm, akkor az 1-es méretű kendő lesz a méreted. Ha van lehetőséged felpróbálni, akkor érdemes, ha nincs, ezzel a méréssel közelíteni tudod, hogy Nektek milyen méret lehet a megfelelő.

Mettől-Meddig: születés pillanatától a hordozóskor végéig

Minden Didymos  karikás kendő fair trade termék.

 


Hasznos info

A karikás kendőből is több fajta méret létezik. Nagy általánosságban van egy standard méret,ami nem mindig állandó, ez általában 180-220 cm között van. A Hoppediz karikás kendő kb.220 cm.

A karikás kendőt Apukák is szívesebben használják, tehát érdemes akkorát venni, hogy rájuk is jó legyen. A 180-220 cm-es karikás kendő jó szokott lenni.
Mégis sokszor bizonytalanok vagyunk, mekkorát vegyünk, mekkorát érdemes, hogy ne legyen se kicsi se túl hosszú.

Bővebben...