Google+
Facebook
üres
Didymos Karikás kendő Natur Indio

Didymos Karikás kendő Natur Indio

Kiváló minőségű karikás kendő, amely egyszerű és gyors.
Gyémántsávoly szövésű, tartása remek, nyáron kifejezetten szellős,kellemes viselet.

Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 22.500 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Leírás

Didymos Karikás Kendő Natur Indio

A kendő színe és visszája különböző. Festetlen, 100 % pamut kendő.Gyémántsávoly szövésű, tartása remek, nyáron kifejezetten szellős,kellemes viselet.

Didymos Karikás Kendő Natur Indio gyönyörű biopamut  kendő, amely előnye, hogy nem kell kötni, nem lóg le. A kendő gyorsan puhul, törik a használattól, ezért lesz a legkisebbek számára is puha és kényelmes. Hátránya lehet, hogy félvállas hordozóeszköz, amelynél egyéni igény és teherbírás befolyásolja a kihasználhatóságot. A Didymos karikás kendőkhöz angol-német nyelvű információs füzet és DVD jár, amely a kötésleírások mellett, sok hasznos információt is tartalmaz.

Anyaga: 100 % biopamut, melyet magas minőségű hosszú szálú gyapotból készítenek. A gyapotot Egyiptomban, Törökországban  és Peruban termelik, majd a gyártási folyamatokat már Németországban és Ausztriában végezik el. A gyártás során különösen nagy figyelmet fordítanak a környezetvédelmi előírásokra. Gyémántsávoly szövésű hordozókendő, melynek mintáját a szövése adja, apró gyémánt minták tapinthatók, érezhetők az ujjunkkal.

Felépítése: 170-180 cm hosszúak hosszúak, csapott végűek.(1-es méret) A hosszukat a rövidebb oldal határozza meg. A végükön 8,7 cm – es eloxált alumínium karikák vannak. Húzott, vagy hajtott vállmegoldással létezik.

Honnan tudod Neked milyen hosszú kell: Ha leméred a vállad-derekad-vállad kört (Válltól le derékra, majd újra fel a válladra) és nem nagyobb mint 140 cm, akkor az 1-es méretű kendő lesz a méreted. Ha van lehetőséged felpróbálni, akkor érdemes, ha nincs, ezzel a méréssel közelíteni tudod, hogy Nektek milyen méret lehet a megfelelő.

Mettől-Meddig: születés pillanatától a hordozóskor végéig

Minden Didymos  karikás kendő fair trade termék.

 


Hasznos info

A karikás kendőből is több fajta méret létezik. Nagy általánosságban van egy standard méret,ami nem mindig állandó, ez általában 180-220 cm között van. A Hoppediz karikás kendő kb.220 cm.

A karikás kendőt Apukák is szívesebben használják, tehát érdemes akkorát venni, hogy rájuk is jó legyen. A 180-220 cm-es karikás kendő jó szokott lenni.
Mégis sokszor bizonytalanok vagyunk, mekkorát vegyünk, mekkorát érdemes, hogy ne legyen se kicsi se túl hosszú.

Bővebben...