Google+
Facebook
üres
Hoppediz karikás kendő Marrakesch

Hoppediz karikás kendő Marrakesch

Hoppediz Marrakesch gyönyörű és kiváló minőségű szövött kendő.Nagyon jól kezelhetők,azonnal puhák

Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 19.900 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

kb.4 hét

Leírás

Hoppediz Marrakesch gyönyörű és kiváló minőségű szövött kendő.Nagyon jól kezelhetők, gyorsan puhulnak(szinte azonnal puhák) törnek, igazán kellemes velük a babahordozás. A kendők papírdobozban és csomagolásban érkeznek.

Színe,szegése:  Hosszanti szegései különbözők, A kendőn közepén középjelzés van,mindkét oldalán. Megkötését egyszerűbbé teszi a könnyen látható jelzés.

Színe és visszája: különböző

Szövéssűrűsége: 240 g/m2.

A Hoppediz szövött kendőkhöz , színes képekkel illusztrált, 60 oldalas, kötésleírást tartalmazó füzet jár.

Anyaga: A Hoppediz szövött kendők magas minőségű, hosszú szálú gyapotból készülnek. A fonal és a szövet kémiailag kezeletlen, festés előtt nem volt fehérítve. A festék nem tartalmaz káros anyagokat, nehézfémektől mentesek, teljesen bőrbarát és a nyál hatására sem engedi a színét, nyál-álló. "Zsákár" (jacquard) szövéssel készülő hordozókendő. A fonalat szövés előtt festik, mintáját a szövése adja. 100% pamut, vagy biopamut.

Felépítése: A kendő szélei duplán szegettek, végei csapottak. A kendő rombusz alakú. A kendő szegései nem egyformák, ezzel sokkal könnyebb a megkötése. Mindkét oldalán jól látható középjelzés található, amellyel azonnal látható a kendő közepe. Ez szintén a kötésben nagy segítség. 70 cm széles. A vastagsága, amit a szövés sűrűsége ad, 240 g/m2.

Hogyan hordozhatsz vele: Elől,csípőn és háton is használhatók a megfelelő kötések megtanulásával.

Mettől -meddig: Születés pillanatától a hordozóskor végéig

Tisztítása: Mosógépben 40 fokon mosható. Mosódió,mosószóda használata javasolt. Öblítőt ne használjunk, mert csúszóssá válhat az anyaga. Ecetes öblítés javasolt.


Hasznos info

A karikás kendőből is több fajta méret létezik. Nagy általánosságban van egy standard méret,ami nem mindig állandó, ez általában 180-220 cm között van. A Hoppediz karikás kendő kb.220 cm.

A karikás kendőt Apukák is szívesebben használják, tehát érdemes akkorát venni, hogy rájuk is jó legyen. A 180-220 cm-es karikás kendő jó szokott lenni.
Mégis sokszor bizonytalanok vagyunk, mekkorát vegyünk, mekkorát érdemes, hogy ne legyen se kicsi se túl hosszú.

Bővebben...