Google+
Facebook
üres
Pöti karikás kendő Világosszürke-oliva

Pöti karikás kendő Világosszürke-oliva

INGYENES SZÁLLÍTÁS!Pöti karikás kendő rugalmas anyagú, ezért ölelős, puha és finom érzést nyújt, erős ezért akár a hordozós kor végéig kiszolgál benneteket. A karikát védőpárna fedi, így soha nem nyom és a babaujjak sem tudnak odanyúlni. Könnyű és gyors a

Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 24.900 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

ELŐRENDELHETŐ 1-4 hét

Leírás

Könnyed, kellemes karikás kendő, ez a PÖTI, csomó nélkül

Felépítése: Olyan, mint a többi karikás kendőnek, de az anyaga rugalmas és a karika párnázott,emiatt sokkal egyszerűbb használni. Nagyon puha és soha nincs rossz helyen a karika,sosem nyom.

 

Az anyaga miatt könnyed és lágy a megjelenése,ami egyrészről elegáns,másrészről unisex.

Pont olyan jól mutat az Apukákon, mint az Anyukákon.

Kétszínű kendő,bármelyik lehet a színe vagy visszája,de ha szeretnéd, látszódhat mindkét szín is egyszerre, akkor csavard meg a kendőt és úgy fűzd be.

 

Hogyan hordozhatsz vele: elől és csípőn kiváló.

 

Mettől meddig: születés pillanatától 14 kg-ig

 

Anyaga: A Pöti anyaga egyedülálló újdonság,mivel rugalmas,kötött anyag100 viszkóz.(természetes cellulóz alapú,mesterséges úton előállított szál)

Nagyon puha, mégis nagyon finom és erős, kevéssé nyúlik. A nyári nagy melegben nagyon jó szolgálatot tesz,mert remek nedvszívó képességű és nagyon jó légáteresztő képességű. A karikák párnázottak, ami akár le is vehető, ha mégsem szeretné valaki használni. A karikapárnával egyszerűbb a használata,mivel teljesen mindegy, hová kerül a karika, a párna miatt nem fogy nyomni sehol. Ezzel egy mozdulattal átalakíthatod a hordozási pozíciódat, mivel akár elölről csípőre forgathatod a babádat és visszafelé is. Védi a baba ujjait, így biztosan nem kerülnek a karikák közelébe a pici ujjacskák.

 

A festése nehézfém-mentes festékkel történik és kíméletes eljárással történik.Az anyag előállításakor az ÖKO-TEXT 100 szigorúminőségi követelményeit veszik figyelembe.

 

Hossza: A Pötik 170 cm hosszúak, de van XXL-es változat, ami 190 cm hosszú. Ezt 110 kg testsúly feletti embernek javasolják.

 

Szélessége: 70 cm

 

A Pötihez fényképes kötésleírást adunk,amelyben pontról pontra ismertetik a kötések lépéseit, azért, hogy könnyebben elsajátítható legyen a használata.

Emellett a JPMBB cég weboldalán minden kötéshez videó is található, amely szakszerűen lépésről lépésre mutatja be a kendők használatát.

 

videók itt

 

 


Hasznos info

A karikás kendőből is több fajta méret létezik. Nagy általánosságban van egy standard méret,ami nem mindig állandó, ez általában 180-220 cm között van. A Hoppediz karikás kendő kb.220 cm.

A karikás kendőt Apukák is szívesebben használják, tehát érdemes akkorát venni, hogy rájuk is jó legyen. A 180-220 cm-es karikás kendő jó szokott lenni.
Mégis sokszor bizonytalanok vagyunk, mekkorát vegyünk, mekkorát érdemes, hogy ne legyen se kicsi se túl hosszú.

Bővebben...