Google+
Facebook
üres
akció

Lisca Smeraldo Didymos babahordozó kendő

Fantasztikusan puha és gyönyörű kendő

Változat ár módosító:
Alapár adóval együtt:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 32.900 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

kiválasztott méret:

válasszon méretet:

Didymos babahordozó kendő  Lisca Smeraldo, gyönyörű és csúcsminőségű kendő biopamutból,melynek mintáját a  Jacquard szövés technika adja.

Teljesen vegyszermentes, ökológiai gazdálkodásból származó hosszú szálú gyapot adja a Didymos kendők alapanyagát. A festékek nehézfémektől és mérgezőanyagoktól mentesek. Ez azért is nagyon fontos, mert a babák sokszor rágcsálják a kendőket, pláne a fogzás idején. A Didymos cég három szövésmóddal dolgozik, amelyek sávoly, atlasz és jacquard. Ettől a kendők rengeteg színben és variációban kaphatók, mindenki megtalálhatja a Neki tetszőt. A kendők végleges méretüket az első mosás után érik el és megfelelő bánásmód esetén évekkel később is méret és színtartóak.

Anyaga: 100 % biopamut, melyet magas minőségű hosszú szálú gyapotból készítenek. A gyapotot Egyiptomban, Törökországban  és Peruban termelik, majd a gyártási folyamatokat már Németországban és Ausztriában végezik el. A gyártás során különösen nagy figyelmet fordítanak a környezetvédelmi előírásokra.

Méretek: Ígért szélessége 70 cm. A kendő végei csapottak, amely kisebb csomót tesz lehetővé. A méretét az első mosás után éri el, a dobozból kikerülve valamivel nagyobbak a kendők. A kendő végei csapottak, így kisebb csomót lehet kötni vele.

Mettől- meddig : A születés pillanatától-a hordozóskor végéig

Hogyan hordozhatsz vele: Elöl, csípőn és háton hordozáshoz is kitűnő. A kendő már eleve puha, de a használat során gyorsan teljesen vaj puhává ‘törik’, ami nagyon népszerűvé teszi a Didymos cég kendőit.