Google+
Facebook
üres
Diva Essenza Azzurro bambusszal

Diva Essenza Azzurro bambusszal

Pihe-puha kendők olasz dizájn alapján. Jacquard szövéstechnikával készülnek, a mintáját a szövése adja.

Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 31.500 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

kiválasztott méret:

válasszon méretet:

Leírás

 

Miért különlegesek bambuszos kendők? 
A vastagságuk 210 g/m2, ami nagyon nagyon jól kezelhetővé teszi őket. A kendők EXTRÉM PUHÁK és nagyon szép fényesek! Nagyszerűek a bambuszos kendők, mert nagyon kíméletesek a finom bababőrhöz, az anyag légáteresztő,nagyon jó nedvszívó és az UV sugárzást is felfogja. Ezen tulajdonságaik miatt érzékeny bőrűeknek és nyárra is ajánlják a kendőt. Éppen ezért kiválóak pici babákhoz is és nagyobbacska totyogókhoz is! 

Diva Essenza kendők 50 % pamutbólés 50 % bambuszból készülnek. A kendők speciális mechanikai kezelésen esnek át, azért, hogy a dobozból kikerülve máris puhák legyenek, ezzel újszülöttek és pici gyerekek hordozására rögtön alkalmasak.

A Diva Essenza kendők a Diva Milano al-márkája, mely kendők kiváló minőségűek és gyönyörűek. A kendők olasz dizájn alapján készülnek, állandó és megfizethető modellekből áll. A mottójuk, “egy hordozó eszköz , minden hordozós időszakra.”

Anyaga: 100% pamut és pamut len keverék.

Mettől-meddig:  születéspillanatától a hordozóskor végéig használhatók.

Méretek:

210 g/m2 a szövéssűrűsége

(S) 4,2 m, (M) 4,6 m, (L) 5,2 m hosszúságban kaphatók.

A 4,6-os méretű kendő átlagban alkalmas minden hordozó személy számára. Ha magasabb/ nagyobb a hordozó személy és a gyermek is magasabb/nagyobb, akkor érdemes az 5,2 m nagyságú kendőt választani. A hordozókendőmintáját a szövése adja, ami Jaquard (Zsákár) szövéstechnikának köszönhető.

A kendők kiváló minőségű indiai pamutból készülnek, teljesen méreganyagmentesek és megfelelnek az ISO minősítés szigorú követelményeinek.
Díszcsomagolásban érkeznek és minden kendőhöz angol nyelvű kötési útmutató is jár.