Google+
Facebook
üres
Hoppediz könnyű nyári kendő - Kairo
akció

Hoppediz könnyű nyári kendő - Kairo lenge

Változat ár módosító:
Alapár adóval együtt:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 22.500 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

kiválasztott méret:

válasszon méretet:

Leírás

 

A Hoppediz vékony hordozókendői különösen ajánlottak a kisbabák hordozására a nyári melegben. Újszülötteknek ajánljuk!

Ezek a kendők is a Hoppediz-től megszokott kiváló minőségben készülnek, csak vékonyabb fonalból. Akárcsak a normál vastagságú Hoppediz kendők, a vékony kendők is keresztsávoly szövésűek. Ennek a szövéstechnikának köszönhetően a kendők kereszt irányban rugalmasak, jól simulmak a baba és a hordozó személy testére. A vékony kendők a legnépszerűbb színekben készülnek, 5,40 és 4,60 méteres hosszúságban. Kötözésük könnyebb, mint a normál vastagságú kendőké. 


Bár a vékony kendők szellősebbek a normál kendőknél, és érezhetően könnyebbek, ezektől sem várhatunk csodát. A kisbabák hordozásakor a meleget elsősorban nem a hordozóeszköz kelti, hanem a két test érintkezése. Azt is érdemes figyelembe venni a kendő kiválasztásakor, hogy a túl vékony kendő vághat, ha súlyosabb gyereket hordozunk benne (10-12 kilón felül).

Milyen korú babához ajánljuk: a születés pillanatától akármeddig használható
Hogyan lehet vele hordozni
: elöl-, csípőn- és hátonhordozáshoz kitűnő
Anyaga
, vastagsága: 100% pamut. A "lenge" Hoppediz kendők a többi Hoppediz kendőnél lényegesen vékonyabb anyagúak, mivel vékonyabb szállal szövik őket.
Szövése, festése
: sávoly szövésű hordozókendő. A fonalat szövés előtt festik, mintáját a szövése adja. A festékek nehézfémektől, mérgező anyagoktól mentesek.

A kendő szélei duplán szegettek, végei „csapottak” - azaz a kendő rombusz alakú.