Google+
Facebook
üres
Hoppediz hordozókendő Delhi

Hoppediz hordozókendő Delhi

Csíkos minta piros és sárga színekkel.

Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 19.900 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

kiválasztott méret:

válasszon méretet:

A Hoppediz hordozókendő Delhi egy a sok gyönyörű szín közül, amelyet a Hoppediz cég a hordozókendői között kínál. Pontosan azért van ennyi gyönyörű színben, hogy mindenki megtalálja a számára kedvenc színt és annak variációit.

A Hoppediz hordozókendők sajátosságai:

  • Mindkét oldalon jól látható középjelzés, így bármelyik oldal kerül a kezünkbe, a közepe könnyedén megtalálható.
  • A csíkos kendők jól elkülöníthető kontrasztos színekből vannak, így a különböző oldali szegélyek szépen megtalálhatók a kötés közben
  • A hordozókendők palalelogramma alakúak, a végük csapott, így a csomó sokkal kisebbre köthető, nem lesz nagy "bumszli."
  • Minden Hoppediz hordozókendő végén található egy kis zseb, amelybe kulcsot, vagy papírzsebkendőt is rejthetünk.
  • A fonalát szövés előtt festik, így az teljesen színtartó, és még sok-sok mosás után is megtartja eredeti színét.(fehérítő szerek nélkül)
  • Rendkívül puhák már a dobozból kivéve! 
  • Elöl,csípőn és háton hordozásra is kiváló
  • Születés pillanatától a hordozóskor végéig használható
  • 70 cm széles

Megfelelő méret:

Ha például egy átlagos ember alacsonyabb,mint  1,75 m vagy a súlya kevesebb, mint 75 kg, de a partner sokkal magasabb vagy nehezebb, akkor sem szükséges, hogy a legnagyobb hordozókendőt válasszák. (5.40m). Csak akkor érdemes a legnagyobb hordozókendőt választani, ha a nagyobb partner sok kötést szeretne megkötni. Ez esetben javasoljuk a hosszú hordozókendőt (kb. 4,60 m). Ezzel egy nagyobb ember (például 1,95 m / 95 kg) is meg tudja kötni az egyszerű kereszt hordozást, vagy az egyszerű hátizsák hordozást (batyu). Van a közepes méretű hordozókendő (kb. 3,70 m), ami a  nagyon kis és vékony embereknek való. Rövid hordozókendő  (kb. 2,50 m) kiválóan alkalmas lehet csípőn hordozásra, vagy batyu kötésre.(alkatfüggő)

A Hoppediz hordozókendők megkötését számtalan variációban meg lehet tanulni. Ehhez a Hoppediz cég hatalmas segítséget nyújt, amelyet igazi profik alkottak meg. 60 oldalon, eredeti fotókkal 11 kötést magyaráz el lépésről lépésre. A kötési módok a Trageschule® (www.trageschule-dresden.de) tananyagát követik. Anette és Ingo Schröder, a Hoppediz cég tulajdonosai a Trageschule® okleveles hordozási tanácsadói, és szoros együttműködésben dolgoznak a Trageschule®-val.
Társadalmi elkötelezettség:
A Hoppediz hordozókendők a környezetet- és társadalomtudatos koncepcióban, Indiában készülnek. Így pártoljuk a hagyományos kézműves munkát és munkahelyeket őrizhetünk meg. Természetesen a gyártóüzemekben nincs gyermekmunka. A kendőt az első használat előtt mosd ki külön, vagy hasonló színű ruhákkal együtt, maximum 60 fokon a mosógépben. A kendőt eleve nagyobbra szövik, és az első mosáskor még összemegy. Ezután kapja meg a megadott hosszúságot és erősséget. 

2. A szálak kíméletes kezeléséhez 30 és 40 közötti fokon ajánlunk. (A kendőt maximum a 60 fokon szabad mosni!)

3. Használj finommosószert vagy színes ruhák számára készült mosószert; optikai fehérítő vagy egyéb fehérítőszerek nélkül. 

4. Kérjük, a hordozókendőt NE centrifugázd 1000 fordulat/percnél gyorsabban!

5. A hordozókendő szárítógépben szárítható, így hamar újra bevethető. A szárítóban lágyító hatású szerek hozzáadása nélkül is kellemesen puhává válik. 

Újszülött kortól használható, finom,puha kendő a teljesebb hordozás