Google+
Facebook
üres
Diva Essenza mei tai Fiesta
akció

Diva Essenza mei tai Fiesta

Pihe-puha mei tai,ami egyszerűen használható és állítható megoldások teszik hosszan használható hordozó eszközzé.
újszülött kortól-3 éves korig

Diva Essenza mei tai Fiesta
Változat ár módosító:
Alapár adóval együtt:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 26.900 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

3-5 nap

Leírás

 

Diva Essenza mei tai Fiesta

Minden irányban állítható, a testrész szélessége 20 és 40 cm között állítható. A testrész magasságát a megerősített alvócsukjával lehet állítani. 

A színe és visszája egyforma,a mintáját a szövése adja. Keresztsávoly szövéssel készülnek, amely adja a csíkos mintázatát.
A Diva Essenza Mei tai-ok gyönyörű és puha Diva Essenza kendőből készülnek, ami rögtön puha és nem merev ezért könnyű vele bánni. (A Mei tai egyszerű és könnyed megoldás a babahordozásra és mindeközben nagyon szép is.
A kendős hordozó megfelelően támasztja a babát és a súlyt pedig teljesen eloszlatja a hordozószemély testén.

Hogyan hordozhatsz vele: elöl és háton hordozáshoz kitűnő,de a csípőn hordozás is megvalósítható vele.

Mettől-meddig: születéstől a gyermek kb. 3 éves koráig használható.

Felépítése: Kendős hordozó eszköz, teríthető pántokkal, szűkíthető terpesz mérettel.(jól tartó szűkítési megoldás!!) A terpesz állíthatósága 20-40 cm között van. A fejtámla húzózsinórral gurítható, ami fejtámaszképpen és alvócsukjának is megfelelően használható. A vállpánton rögzíthető,így alvás közben is megtartja a baba fejét. A Mei tai egyméretű, a derékpánt 160 cm körméretig jó.

A kendők, ami a mei tai-ok alapanyagai olasz dizájn alapján készülnek, állandó és megfizethető modellekből áll. A mottójuk, “egy hordozó eszköz , minden hordozós időszakra.” Speciális mechanikai előkezelésen vesznek részt(gőzölés), amelynek köszönhetően nagyon puhák már a dobozból kivéve. Ezért mefelelők pici babák és nagyobb gyerekek hordozására is.

Anyaga: 100% pamut

A termék kiváló minőségben előállított magas indiai pamut ,melyhez AZO mentes festéket használnak. ISO-tanúsítvánnyal rendelkező gyárban készül, amely  30 éves történetével annyi idős , mint maga a gyár Olaszországban.