Google+
Facebook
üres
Manduca Pure Cotton hordozó Barna
akció

Kávébarna Pure Cotton csatos hordozó Manduca

Változat ár módosító:
Alapár adóval együtt:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 36.900 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

{tab=Leírás}A Pure Cotton sorozatot a letisztult színek és minden részében tökéletes biopamut felhasználás jellemzi.
3 év garancia minden Manducára!!

A Manduca csatos hordozó az első olyan csatos hordozó volt Magyarországon 7 évvel ezelőtt, ami már akkor is megfelelt az ortopédiai szempontoknak, az egészséges hordozás kitételeinek. Azóta a Manduca folyamatosan fejlődik, szépül és még kényelmesebb és biztonságosabb a szülők és a babák számára.

A Manduca csatos babahordozóban egészen közel hordozhatod a kisbabád, majdnem úgy, mint egy hordozókendőben. A biopamut anyag igazán strapabíróvá, ám gyengéd hordozóvá teszi, mert a használattól nagyon puha lesz.

A háromszorosan állítható vállpánt és a jól variálható derékpánt remekül illeszkednek a hordozó személy testéhez. A puha, párnázott vállpántok tetszés szerint szétkapcsolhatók és variálhatók, kinek hogyan kényelmes a csatolása.

Egyedülálló 3 év garancia jár minden Manduca csatos hordozóra!

manduca buckles 580 px9

forrás

A derékpánt íve, megfelelő kidolgozása teszi a gyermeket olyan könnyűvé a hordozóban. A terhelést teljesen eloszlatja és elvezeti a hordozó személy testén, amellyel olyan könnyed és kényelmes hordozást biztosít, hogy le sem akarjuk venni a gyermekünket.

Az övcsat egyedülállóan hárompontos záródású, amely olyan többlet biztonságot jelent, hiszen, ha egy eltörik, még mindig kettő tartja biztonságosan. 

manduca öv

A kisbaba csípő és gerincfejlődésének kedvező tartást biztosítja a Manduca csatos hordozó, hiszen támogatja a guggoló terpesztett lábtartást, így a bab hasonlóan tudja érezni magát, mint ahogy az Anyukája pocakjában érezte magát.
.A baba popsija mindig mélyebben legyen, mint a térdei, amelyeket legjobb, ha köldök magasságig emel a kicsi. Ilyen módon a kisbaba csípője enyhén előre hajlik, a háta begömbölyödik és tehermentessé válik. Ezáltal megelőzhető a csípőficam és a még porcos csípővápa helyes tartásban érik meg.

Anyaga:
Különösen strapabíró bio pamutból és kenderből készült

Az extra széles alap tökéletesen alátámasztja a combokat, miközben optimális mértékben szétnyitva tartja azokat, a lábszárak pedig szabadon lóbálózhatnak.

A Manduca csatos babahordozóhoz ajánljuk a Bugyrosított csatos használatot, amely igazán kényelmessé és hosszan használhatóvá teszi a Manducádat!

Ha bármilyen kérdésed merülne fel,vagy  szeretnél a vásárlásod mellé segítő videót igényelni, keress bátran bennünket! :)