Google+
Facebook
üres
Diva Essenza mei tai Terracotta

Diva Essenza mei tai Terracotta

Pihe-puha mei tai,ami egyszerűen használható és állítható a terpeszmérete
újszülött kortól-3 éves korig

Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 34.900 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

LeírásA színe és visszája különböző, jacquard szövéstechnikával készül, amelynek köszönhető  a csodálatos minta. A jacquard technikával szőtt kendők tökéletesen támasztanak és tartanak.
A Diva Essenza Mei tai-ok gyönyörű és puha Diva Essenza kendőből készülnek, ami rögtön puha és nem merev ezért könnyű vele bánni. (A Mei tai egyszerű és könnyed megoldás a babahordozásra és mindeközben nagyon szép is.
A kendős hordozó megfelelően támasztja a babát és a súlyt pedig teljesen eloszlatja a hordozószemély testén.

Hogyan hordozhatsz vele: elöl és háton hordozáshoz kitűnő,de a csípőn hordozás is megvalósítható vele.

Mettől-meddig: születéstől a gyermek kb. 3 éves koráig használható.

Felépítése: Kendős hordozó eszköz, teríthető pántokkal, szűkíthető terpesz mérettel.(jól tartó szűkítési megoldás!!) A terpesz állíthatósága 20-40 cm között van. A fejtámla húzózsinórral gurítható, ami fejtámaszképpen és alvócsukjának is megfelelően használható. A vállpánton rögzíthető,így alvás közben is megtartja a baba fejét. A Mei tai egyméretű, a derékpánt 160 cm körméretig jó.

A kendők, ami a mei tai-ok alapanyagai olasz dizájn alapján készülnek, állandó és megfizethető modellekből áll. A mottójuk, “egy hordozó eszköz , minden hordozós időszakra.” Speciális mechanikai előkezelésen vesznek részt(gőzölés), amelynek köszönhetően nagyon puhák már a dobozból kivéve. Ezért mefelelők pici babák és nagyobb gyerekek hordozására is.

Anyaga: 100% pamut

A termék kiváló minőségben előállított magas indiai pamut ,melyhez AZO mentes festéket használnak. ISO-tanúsítvánnyal rendelkező gyárban készül, amely  30 éves történetével annyi idős , mint maga a gyár Olaszországban.