Google+
Facebook
üres
×

Figyelmeztetés

JFolder::create: Végtelen ciklus észlelhető

Magyarinda szimpla bordó babahordozó
akció

Magyarinda szimpla bordó babahordozó

Új Magyarinda csatos babahordozó, kellemes, puha anyagból gerinc kímélő derékpánttal

Változat ár módosító:
Alapár adóval együtt:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 25.900 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Leírás

Egyszerűen kivitelezett csatos hordozó, az egyszerűséget kedvelőknek. Szép tulipán minta van mindegyik szimpla testrészén. A Magyarinda  Szimpla csatos kenguru ortopédiai szempontból is támogatja a babák csípőfejlődését, és a gömbölyű gerinctartást.

Mettől-meddig: gumis szűkítővel kb. 3hónapos kortól a hordozós kor végéig használható (3,5 kg-20 kg)

Hogyan hordozhatsz benne: elöl és háton remekül használható. A csípőn hordozás nem a profilja, de apróbb beállítások után meglepően kényelmes tud lenni.

Derékpánt: 135 cm-ig bővíthető.

Vállpántok: 99-53 cm-ig állíthatók. Szétcsatolhatóak, így lehetővé teszi a csípőn hordozást. További előnye még, hogy amikor elöl hordozzuk a babánkat, akkor keresztezhetjük a pántokat is, amivel egy picit másabb terhelést érünk el. Személyre szabott, hogy kinek melyik a kényelmesebb. A vállpántok hossza két irányból állítható, tehát így akár elöl, akár háton hordozol, mindenképpen kézre áll.

Felépítése: A hordozó testrészének a felső része íves kialakítású. A testrész szélessége: 34 cm, magassága: 40 cm. A hordozóeszköz testrésze nincs bélelve, könnyű puha anyagból van . Ezért hidegben és melegben is kellemes érzést biztosít. Felcipzározható kapucnija kényelmes és kézre álló, ha nem használjuk, akkor akár le is lehet venni egy mozdulattal. Pántjai egy kézzel, könnyen beakaszthatóak a vállpánton levő kis kampókba. A derék- és vállpántok és a  baba combjánál lévő részek párnázottak, egyenletes súlyelosztást biztosítanak. A derékpánt ívelt kialakítású és rendkívül kényelmes szélességű és keménységű, amellyel teljesen eloszlatja a terhet a derékon.  Csatja körül biztonsági gumipánt található.

Ha a kisbabád terpesz méreténél még nagyobb a hordozó testrész-szélessége, lehetőséged van szűkíteni, gumis szűkítővel

Magyarinda Szimpla csatos hordozók tulajdonságai:

-Magyarinda  csatos hordozó támogatja a babák csípőfejlődését

-a gömbölyű gerinctartást

-minden irányból állítható vállpántok

-a derékpánt még a vékonyabb Anyukákra is passzol

-Kiváló minőségű alapanyagok

-erős, de puha (egyre puhább lesz a használattól) sávolyszövésű anyagból készült  testrész és kiváló minőségű csatok szolgálják a biztonságos hordozást

- A különálló alvócsuklya gumírozott és hosszú pánttal rendelkezik, ami a háton hordozásnál kényelmessé teszi a feltételét

A Szimpla típusú Magyarindában nincs újszülött szűkítő és felcipzározható alvócsuklyával választható hozzá különböző színekben.

Ezzel egyedivé teheted a hordozódat, olyanná varázsolod, amilyenné szeretnéd.

Alvókapucni: 3900 Ft

http://www.joababanak.hu/331-hordozasi-kiegeszitok.html