Google+
Facebook
üres
Hoppediz Bondolino babahordozó PUPLIN Farmerkék 3 csillaggal
akció

Bondolino babahordozó PUPLIN Farmerkék 3 csillaggal

ÚJDONSÁG a Bondolino-tól!Puha, kellemes tapintású popeline anyag, SLIM-FIT:ÚJ!A Bondolino vékonyabb testalkatú szülőkre tervezett hordozói a tökéletes illeszkedés jegyében, egyedi mintázattal!

Változat ár módosító:
Alapár adóval együtt:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 31.500 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Leírás

A Bondolino előnyei:

*Tehermentesíti a hordozó személy vállát és nyakát!
A Bondolino széles, párnázott pántjai optimálisan illeszkednek a vállaidra és a nyaki területre. Kényelmesen viselheted anélkül, hogy nyomna vagy bevágna. Nehezebb babák vagy hosszabb hordozás esetén is kíméli a hátad!

*Elősegíti a kisbabád csípőjének helyes fejlődését!
A Bondolino a lábacskák között részen nagyon széles, amely elősegíti a helyes lábtartást - felhúzott térdek, enyhén széttárt combok - és ezáltal az egészséges csípőfejlődést. Mind hason, mind háton hordozás esetén megakadályozza, hogy a kisbaba lábai természetellenesen lógva kalimpáljanak.

*Olyan kellemes viselni, mint egy hordozókendőt!
A Bondolino az első hordozó, amely keresztirányban elasztikusan szőtt hordozókendő anyagból készült. Ez a hordozókendő az ÖKO-Test értékelése szerint ,,nagyon jó" összesített minősítést kapott! Azzal az egyedülálló tulajdonsággal bír, hogy - akárcsak egy hordozókendő - egyaránt remekül simul a hordozó személy és a kisbaba testére is. A Bondolino hordozón nincsenek kemény csatok, patentok vagy biztonsági zárak. Olyan kényelmes és flexibilis, akár egy hordozókendő, ám annál lényegesen könnyebb használni.

Ha olyan hordozót keresel, amelyet hihetetlenül egyszerű használni és nagyon gyorsan meg lehet kötni, akkor a Bondolino hordozót neked találták ki! 

PUPLIN ANYAG: Kellemes és puha tapintású anyag, ami nyáron hűsebb érzetet biztosít.

Kisbabád 3 kilós korától akár 20 kilós koráig hordozhatod benne.