Google+
Facebook
üres
Magyarinda Drapp Madaras csatos hordozó
akció

Magyarinda Drapp Madaras csatos hordozó

Professzionális csatos babahordozó, népi motívumokkal 3,5 kg-20 kg között Az egyszerűséget kedvelőknek

Változat ár módosító:
Alapár adóval együtt:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 34.900 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Leírás

Professzionális csatos babahordozó, népi motívumokkal 3,5 kg-20 kg között Az egyszerűséget kedvelőknek

Gyönyörűen kivitelezett csatos hordozó, ami egy magyar Anyuka fejlesztése.

A Magyarinda  csatos kenguru ortopédiai szempontból is támogatja a babák csípőfejlődését, és a gömbölyű gerinctartást.

Mettől-meddig: Akár újszülött kortól a hordozós kor végéig használható (3,5 kg-20 kg)

Hogyan hordozhatsz benne: elöl és háton remekül használható. A csípőn hordozás nem a profilja, de apróbb beállítások után meglepően kényelmes tud lenni.

 Derékpánt: 135 cm-ig bővíthető.

Vállpántok: 99-53 cm-ig állíthatók. Szétcsatolhatóak, így lehetővé teszi a csípőn hordozást. További előnye még, hogy amikor elöl hordozzuk a babánkat, akkor keresztezhetjük a pántokat is, amivel egy picit másabb terhelést érünk el. Személyre szabott, hogy kinek melyik a kényelmesebb. A vállpántok hossza két irányból állítható, tehát így akár elöl, akár háton hordozol, mindenképpen kézre áll.

Felépítése: A hordozó testrészének a felső része íves kialakítású. A testrész szélessége: 34 cm, magassága: 40 cm. A hordozóeszköz testrésze gyapjúfilccel bélelt. Ezért hidegben és melegben is kellemes érzést biztosít, hiszen hőszigetel a meleggel és a hideggel szemben is. Kapucnija kényelmes és kézreálló, ha nem használjuk, akkor a szép díszes zsebbe rakható. Pántjai egy kézzel, könnyen beakaszthatóak a vállpánton levő kis kampókba. A kapucnija is mérete állítható, így szépen támasztja az alvó gyerkőc buksiját, bármelyik életkorban.

A derék- és vállpántok és a  baba combjánál lévő részek párnázottak, egyenletes súlyelosztást biztosítanak. A derékpánt ívelt kialakítású és rendkívül kényelmes szélességű és keménységű, amellyel teljesen eloszlatja a terhet a derékon.  Csatja körül biztonsági gumipánt található.

Ha a kisbabád terpesz méreténél még nagyobb a hordozó testrész-szélessége, lehetőséged van szűkíteni, gumis szűkítővel