Google+
Facebook
üres
Hoppediz Bondolino babahordozó Puplin Pacás

Bondolino PUPLIN Slim Fit PACÁS

ÚJ!A Bondolino vékonyabb testalkatú szülőkre tervezett hordozói a tökéletes illeszkedés jegyében, egyedi mintázattal!INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Változat ár módosító:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 40.005 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

3-5 nap

Leírás

ÚJDONSÁG! A Slim Fit a Bondolino vékony testalkatú szülőkre tervezett hordozói. A vállpántok 2 cm-rel keskenyebbek, a deréköv az eddigi 120 cm helyett csak 108 cm hosszú, ezzel még kényelmesebbé és biztonságosabbá téve a hordozást.

A Bondolino előnyei:

*Tehermentesíti a hordozó személy vállát és nyakát!
A Bondolino széles, párnázott pántjai optimálisan illeszkednek a vállaidra és a nyaki területre. Kényelmesen viselheted anélkül, hogy nyomna vagy bevágna. Nehezebb babák vagy hosszabb hordozás esetén is kíméli a hátad!

*Elősegíti a kisbabád csípőjének helyes fejlődését!
A Bondolino a lábacskák között részen nagyon széles, amely elősegíti a helyes lábtartást - felhúzott térdek, enyhén széttárt combok - és ezáltal az egészséges csípőfejlődést. Mind hason, mind háton hordozás esetén megakadályozza, hogy a kisbaba lábai természetellenesen lógva kalimpáljanak.

*Olyan kellemes viselni, mint egy hordozókendőt!
A Bondolino az első hordozó, amely keresztirányban elasztikusan szőtt hordozókendő anyagból készült. Ez a hordozókendő az ÖKO-Test értékelése szerint ,,nagyon jó" összesített minősítést kapott! Azzal az egyedülálló tulajdonsággal bír, hogy - akárcsak egy hordozókendő - egyaránt remekül simul a hordozó személy és a kisbaba testére is. A Bondolino hordozón nincsenek kemény csatok, patentok vagy biztonsági zárak. Olyan kényelmes és flexibilis, akár egy hordozókendő, ám annál lényegesen könnyebb használni.

Kisbabád 3 kilós korától akár 20 kilós koráig hordozhatod benne. Tekintsd meg az általunk készített hordozó-tesztet: Hordozók összehasonlítása!
PUPLIN ANYAG: Kellemes és puha tapintású anyag, ami nyáron hűsebb érzetet biztosít.

Anyagösszetétel:
külső: 100% pamut, keresztirányban elasztikusan szőtt, károsanyag-mentes
fejtámasz belül: 100% pamut & pamut puplin, károsanyag-mentes
belső: 100% légáteresztő poliésztervatta
tépőzár: 100% poliamid