Google+
Facebook
üres
Teething Bling Szivárvány medál
akció

Teething Bling Szivárvány gyöngysor

Rágcsálható mamaláncok,orvosi szilikonból

Változat ár módosító:
Alapár adóval együtt:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 5.370 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Leírás

Teething Bling medálok

A Teething Bling medálok gyönyörűek, melyek ékszerek a Mamának, viszont puhák, a babák nagyon szeretik rágni, főleg ha a Mama nyakában lógnak.

Biztonsági kapoccsal záródik, ha a baba meghúzza kioldódik. Könnyűek , ezért kellemes a viselete mind a Mamának, mind a babának.

Olyan Ékszerek, amellyel megőrizhetjük nőiességünket akkor is, amikor kisbabánk van, mégsem kell attól tartanunk, hogy veszélyes anyag van a szájában, vagy lenyelhet esetleg egy apró darabot.

Jól érezheti magát az ölünkben, vagy akár hordozás közben, elől, háton, vagy csípőn is. A Blingekkel egyedi lehetsz Te és a kisbabád is. Feldobhatod az öltözékedet, vagy csupán a kedvedet is, ami már elég lesz ahhoz, hogy nőies és csinos Anyukának érezd magad.

A Blingek nem szakadnak és törnek el, teljesen biztonságosak a viselőjüknek és a gyerekek számára is.

Anyaga: orvosi szilikonból készült, a fogzós időszakban nagyon nagy segítség a baba és a Mama számára is. Nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, tehát BPA, ftalát, ólom, latexmentes. Teljesen antiallergén. Puha tapintású, rugalmas anyag kellemes a fogása. Vannak csillogó és nem csillogó, hanem fényes felületűek. A Blingekhez kapható pótzsinór is, amivel még különlegesebbé és alkalomszerűvé teheted az öltözékedet.

Tisztítása: könnyű, egyszerű, meleg szappanos vízzel mossuk le, majd tiszta vízzel öblítsük. Töröljük szárazra, olyan tiszta ruhával ami nem szöszöl, vagy hagyjuk megszáradni.