Google+
Facebook
üres
akció

Ecobaby Babahinta natúr narancs

Lágy ringatózás, örömteli nyugodt pillanatok a babahintával!

39
Változat ár módosító:
Alapár adóval együtt:
Fogyasztói ár kedvezménnyel
Bruttó Ár: 17.900 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Ecobaby babahinta natúr narancs

Keresztrúd előnyei: távtartó keresztrúddal, hogy a baba betevése és kivétele ne okozzon gondot, ne akadjatok be a zsinórokba véletlenül sem! Kényelmi funkciót lát el,mindkettőtök számára. Külön kell rendelni. 

Remek ajándék: ajándékozz nyugalmat, hiszen mindenki tudja a kisbabás első hetek nagyon nehezen tudnak telni! Ha már semmi sem működik és nagyon fáradtak vagytok, a hinta mindig jó megoldás tud lenni!

Hintázni csuda jó, ebben fiataltól az idősig mindenki egyetért. Olyannyira fejlesztő hatású, nem is gondolnánk, hogy mi mindent fejleszt a hintázás, hintáztatást. A lassú ringatás/himbálózás pozitív hatású az agyi idegrendszeri érésre, ezáltal fejleszti a különböző készségeket. Ez a fajta mozgás stimulálja az idegrendszert, segít a kognitív funkciók fejlesztésében, de terápiás céllal is használják olyan gyerekeknél, akiknek problémájuk van a beszédfejlődéssel, aszimmetrikus fejlődéssel, vagy akik alvászavarokkal küzdenek.

A hintázás megnyugtatja és ellazítja kisbabákat,ezáltal kevesebb sírás is tapasztalható. A hinta jótékony fejlesztő hatásait a gyógytornászok is egyöntetűen elismerik.

Ezt a fajta hintát születés pillanatától használhatjátok, először fekszik majd benne, később pedig fokozatosan ülőpozícióban fog hintázni a gyerek.Ez pont erről szó, lágy ringatózás, kellemes kikapcsolódás. Amíg a gyerek ringatózik, anya el tud menni tusolni.

A megnyugtatás nagyon fontos a gyerekeknek.

Anyaga: 100% bababarát BIO anyagokból készült, biztonságos, strapabíró és gyerekálló termék, amelyeket a saját családunkon teszteltünk. Mi is ezt használjuk, ezért bátran ajánljuk Neked és gyermekednek is!

Rugó: 2900 Ft Külön kell rendelni(kb. 4 hónapos kortól kell)