Google+
Facebook
üres

Fizetési módok

 

1, Átutalás (a fizetési mód díja: 0 Ft) 

2, Utánvétel ( a fizetési mód díja: +300 Ft)

3, Bankkártyás fizetés (a fizetési mód díja: 0Ft)

A megrendeléseket Magyarország egész területén GLS futárszolgálatával szállítjuk házhoz a megrendelés során megadott címre. A házhoz szállítás díja Budapesten és vidéken egyaránt átutalással 990 Ft, amely automatikusan hozzáadódik a rendelési összeghez, és ezt a rendszerünk fel is tünteti a megrendelés során.

25000 Ft feletti megrendelés esetén a házhoz szállítás ingyenes!

A raktáron lévő termékek kiszállítását 1-3 munkanapon belül kezdjük meg. A GLS  futárszolgálat a feladástól számítva 1-2 munkanapon belül kézbesíti a csomagot. A kézbesítést megelőző munkanapon e-mailben értesítjük a megrendelőt a kiszállítás megtörténtéről. 

Ha a megrendelő nem tartózkodik a megadott címen, vagy a cím rosszul került megadásra, a Jóababának.hu a határidők betartásáért nem felelős. Ez esetben a futár a címzettnél értesítőt hagy, és megjelöl egy napot, amikor az árut ismét kézbesíteni fogja. A második sikertelen kézbesítés után a Jó a babának webáruház felveszi a kapcsolatot a megrendelővel és egyezteti a kiszállítás lehetséges megoldásait.

Utánvétnél a házhoz szállítást végző futárnak kell kifizetni a megrendelés ellenértékét. Az utánvét díja + 300Ft

Az átvevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag állapotát alaposan ellenőrizni, és  sértetlen állapot esetén az átvételi elismervényt aláírni. Sérült csomagról a kézbesítőnek jegyzőkönyvet kell kitöltenie. A számlázás elektronikus vagy papír alapú számla kibocsátásával történik, amelyet email-en vagy a közvetlenül a csaomagba rakva jutattunk el a vásárló részére.

Átutalás esetén a cégünk számlaszáma: 

Magánút Kft.  ÚJ! 10401165-50526748-50491000 K&H Bank

 Bankkártyás fizetési lehetőségnél a számla vagy díjbekérő emailben jut el a vásárlóhoz (számlaértesítő email). Ez a levél tartalmaz egy hivatkozást, amelyre kattintva a megrendelő - bejelentkezési tortúra nélkül-azonnal megtekintheti a részére kibocsátott számlákat, és azonnal végre is hajthatja az online bankkártyával történő fizetést a OTP Simple biztonságos oldalára irányítva.