Google+
Facebook
üres

Kiterjesztett csere- és visszavásárlási garancia

 

A Jóababának.hu a Hordozókendő, Babavárás, Szoptatós melltartók, felsők és ruhák kategóriákba tartozó termékekre az áruátvételét követően 14 nap csere- vagy visszavásárlási garanciát vállal, amennyiben a vásárló más méretű terméket szeretne, vagy bármilyen okból nem elégedett a vásárolt termékkel. A cserének és a visszavásárlásnak feltétele, hogy ezt az igényt a vásárló 14napon belül jelezze a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen és az írásos jóváhagyást követően 14 napon belül visszajuttassa a vásárolt terméket cégünkhöz. Nálunk biztonságban vagy! Korrekt és segítőkész ügyfélszolgálattal segítünk minden kérdésedben és problámában!

jo pecset14nap

 

Csak olyan terméket cserélünk vagy vásárlunk vissza, amely eredeti és teljesen tiszta állapotban, a termék összes kellékével, dokumentációjával és az eredeti csomagolásával érkezik vissza hozzánk. Amennyiben a fenti feltételek a visszaküldés során nem teljesülnek, akkor a Jóababának.hu webáruház a vásárolóval való kapcsolatfelvétel után jogosult a terméket alacsonyabb áron beszámítani illetve visszavásárolni, esetlegesen a cserétől illetve a visszavásárlástól elállni.

Csere illetve visszavásárlás esetén minden esetben a vevő viseli az termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Csere esetén a cserélt termék újbóli kiszállítását egyszeri alkalommal a Jóababának.hu webáruház állja.

Visszavásárlás esetén a termék ellenértékét annak beérkezése és ellenőrzése után 15 napon belül visszautaljuk a vásárló részére. A visszafizetendő összegből levonásra kerül a visszautalás költsége (150 Ft) és bankkártyás fizetés esetén a banki kereskedői jutaléka (a fizetett összeg 3%-a), valamit a kiszállítás költsége, amennyiben a vevő a vásárláskor nem fizetett a szállításért.