Google+
Facebook
üres

Szállítási feltételek

A megrendeléseket Magyarország egész területén GLS futárszolgálatával szállítjuk házhoz a megrendelés során megadott címre. A házhoz szállítás díja Budapesten és vidéken egyaránt átutalással 990 Ft, amely automatikusan hozzáadódik a rendelési összeghez, és ezt a rendszerünk fel is tünteti a megrendelés során.

15000 Ft feletti megrendelés esetén a házhoz szállítás ingyenes!

A raktáron lévő termékek kiszállítását 1-3 munkanapon belül kezdjük meg. A GLS  futárszolgálat a feladástól számítva 1-2 munkanapon belül kézbesíti a csomagot. A kézbesítést megelőző munkanapon e-mailben értesítjük a megrendelőt a kiszállítás megtörténtéről. 

Ha a megrendelő nem tartózkodik a megadott címen, vagy a cím rosszul került megadásra, a Jóababának.hu a határidők betartásáért nem felelős. Ez esetben a futár a címzettnél értesítőt hagy, és megjelöl egy napot, amikor az árut ismét kézbesíteni fogja. A második sikertelen kézbesítés után a Jó a babának webáruház felveszi a kapcsolatot a megrendelővel és egyezteti a kiszállítás lehetséges megoldásait.

Utánvétnél a házhoz szállítást végző futárnak kell kifizetni a megrendelés ellenértékét. Az utánvét díja + 300 Ft.

Az átvevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag állapotát alaposan ellenőrizni, és  sértetlen állapot esetén az átvételi elismervényt aláírni. Sérült csomagról a kézbesítőnek jegyzőkönyvet kell kitöltenie. A vásárlást igazoló számlákat a küldeménnyel együtt juttatjuk el a megrendelőknek.

Átutalás esetén a cégünk számlaszáma: Magánút Kft. ÚJ! 10401165-50526748-50491000 K&H Bank

Állapot: 2014.11.10.