Google+
Facebook
üres
Miért előnyös a babahordozó kendő?

Miért előnyös a babahordozó kendő?

Miért előnyös a babahordozó kendő?

Napjainkban nem véletlenül válik egyre divatosabbá és elfogadottabbá a babahordozó kendő használata: a gyermek lelki és testi fejlődésének is hasznos.

 

Újszülött és nagyon fiatal babáknál még óriási jelentősége van az anya közelségének, melynek biztosítására a babahordozó kendő kiváló megoldás. A kendő biztonságot nyújt a baba számára, amelyben kényelmesen el is tud aludni, vagy megfigyelheti az eseményeket. A folyamatos testi kontaktus fontos a kötődés kialakulásában is.

babahordozó kendő ugyanakkor jót tesz a csípőfejlődésnek, alkalmas a csípőficam megelőzésére is. Azt azonban tartsuk szem előtt, hogy a kifelé hordozás károsan hathat a gerincre és a csípőre is! Jó hatása van viszont az idegrendszer fejlődésére, segíti az egyensúlyérzék kialakulását. A sokat hordozott babáknak gyorsabb a mozgásfejlődése, az átlagosnál előbb szokták a mozgástípusokat megtanulni.

Ha minőségi, biztonságos babahordozó kendőt szeretnél vásárolni, fordulj hozzánk bizalommal! Hoppediz, Didymos és Díva kendők széles kínálatával várunk!