Google+
Facebook
üres
Szoptatós ruházat éjszakára: Pizsama kismamáknak

Szoptatós ruházat éjszakára: Pizsama kismamáknak

 

A babavárás az egyik legszebb időszak egy nő életében. Amint megérkezik az új jövevény, a boldog várakozás hónapjait felváltja az etetés, altatás, tisztába tevés és fürdetés körforgása. Ilyenkor már teljesen megváltozik a szülők életvitele is, minden a baba körül forog, az Ő szükségleteit igyekeznek kielégíteni és boldogságát megteremteni.

A kismama számára is fontos a pihenés, hogy bírja a megváltozott életvitellel járó kihívásokat.  Kismama webáruházunk kínálatában kifejezetten kismamáknak tervezett pizsamákat, hálóruhákat kínálunk mindazoknak a frissen szülővé vált kismamáknak, akik számára fontos, hogy minél egyszerűbben készüljenek fel az etetésre, ugyanakkor ne kelljen lemondaniuk a kényelmes éjszakai viseletről sem.

Hálóingek és pizsamák egyaránt megtalálhatóak kismama ruháink között, melyeknek különlegessége a speciálisan kialakított dekoltázs rész. A legombolható hálóruhákkal praktikus és egyszerű a szoptatás, a pizsamák puha anyaga és kényelmes fazonja pedig pihentető alvást biztosít.

Rendeljen kismamaruhákat webáruházunkból, és élvezze a mindent felülmúló kényelmet!