Google+
Facebook
üres

Butkáné Kis Regina

Butkáné Kis  Regina
2016. október 01., szombat 02:00

Manduca Nyereményjáték

Manduca Nyereményjáték

 

Igen! Jól látod :) Nyerhetsz egy Manducát, méghozzá a legújabb Vividredet limitált  színben. 

Olvasd el a részvételi lehetőséget és kapcsolódj be a játékunkba! Oszd meg, hogy minél többen részt vehessenek benne!

Vividred limitált csatos hordozó Manduca

 

2016. augusztus 24., szerda 01:00

Miért használjunk mosható pelenkát?

Miért használjunk mosható pelenkát?

 

 

Földünk megőrzése a következő generáció számára

A világon rengeteg szemét termelődik és egyre nehezebb az eltakarításukról is gondoskodni. Amíg gyermekünk szobatisztává érik, 2,5 3 éves korára, addigra 1 tonna pelenkaszemét termelődik. Egy baba a szobatisztaságig minimum (napi 6 pelenkát számolva) 5400 db eldobható pelenkát termel, ami a környezet és a pénztárcánk szempontjából sem kevés. 5400x60 Ft-tal=324.000.- Ft (minimum 60 Ft/ db/pelenka) 

A mellgyulladás és lehetésges megoldása szoptatás alatt

 

A legfélőbb probléma lehet a szoptatás alatt a mellgyulladás. A legtöbben úgy gondolják, hogy a kialakulása alatt nem lehet szoptatni és a legtöbbször abba is kell hagyni teljesen. Tényleg fájdalmas és kellemetlen probléma a mellfeszülés, a csomó a mellben, amely a mellgyulladás kialakulására utal. A legjobb hír, hogy ez az állapot gyógyítható anélkül, hogy a szoptatást abba kellene hagyni! :)

szoptatás

Kép

http://joababanak.hu/webaruhaz/intimhigienia/moshato-betetek

Biztonságérzet és védelem a nehéz napokon is!

 

Napjainkban számos tampon és betét típus közül válogathatunk, hogy komfortosan érezhessük magunkat a nehéz napokon is. Elsőre talán meglepőnek tűnhet egy mosható típus, hiszen erről gyakran elavult termékek juthatnak eszünkbe.

 

 

A csatosok és meitai-ok használatában két irányzat él egymás mellett: a bugyrosított és a bugyor nélküli kötés. Ahogy a neve is sejteti, a különbség elsősorban abban áll, hogy a baba popsija a derékpánt felső széléhez, vagy az alá kerül-e, és ennek megfelelően a hordozóeszköz testrésze képez-e a baba feneke, combja által kitöltött „bugyrot”, vagy nem.

Kisgyerekes szülőknek  a kialvatlanság már talán életformává válik. Nagyon nehéz, amikor az ember tévelyegve, szinte félálomba végzi a dolgát és napi teendőit. Mindent megpróbál, elolvassa az idevonatkozó könyvek egyrészét, majd rájön:

Némelyik valóban elmehet a fenébe!!

Szeretettel ajánlom a figyelmetekbe!

kép innen

2016. március 25., péntek 18:26

Babakonyha

Minden szülő számára fontos, hogy a gyremeke egészséges legyen. Az egészségünk egy része az ételeinkben rejlik, nem hiába mondják: "Az vagy,amit megeszel." :)

Továbbra is várjuk receptötleteiteket, ha van kedvetek kedvenc recepteiteket más Anyukákkal és Apukákkal is megosztani! 

Köszönjük!

 kép innen

2016. március 20., vasárnap 14:46

Kisgyermekek alvásáról: Anya aludni akar!

Kisgyermekek alvásáról: Anya aludni akar!

 

Az alvás,pontosabban az alvás hiány minden szülőt megvisel. Holott gyakran megesik, hogy kisgyerekek mellett éppen abból jut kevesebb a szervezetünknek.

Egy angol felmérés szerint a kisgyerekes szülők egy év alatt 300 óra éjszakai nem alvást gyűjtenek össze. A nemalvás egyik következménnye a figyelemzavar.

Aki nem alszik eleget, az nyűgös, ideges, ingerlékeny és feledékeny. De nemcsak az idegrendszerünk sínyli meg a nemalvást, hanem az immunrendszerünk, így ha állandósul a fáradság, akkor gyakrabban lesz beteg is az ember.

kép innen

 

 

2016. február 23., kedd 12:58

Igény szerinti hordozás

Nem, nem írtuk el a címet, nem véletlenül írtunk az igény szerinti szoptatás helyett igény szerinti hordozást. Az „igény szerinti” jelzővel tényleg a hordozásról szeretnénk valami számunkra fontosat elmondani.

De mielőtt ezt megtennénk, böngésszük át együtt, ki hogyan használja az igény szerinti hordozás kifejezést.

2016. február 16., kedd 22:56

Miért előnyös a babahordozó kendő?

Miért előnyös a babahordozó kendő?

Napjainkban nem véletlenül válik egyre divatosabbá és elfogadottabbá a babahordozó kendő használata: a gyermek lelki és testi fejlődésének is hasznos.