Google+
Facebook
üres

Butka Gábor

Butka Gábor
2016. január 31., vasárnap 12:54

Egészségpénztár

A mosható pelenkák és kiegészítőik és a mosható melltartó betétek elszámolhatók az egészségpénztári számlára.

Nézz utána, hogy a városod önkormányzata támogatja-e a mosható pelenkázást, mert egyre több önkörmányzat támogtja, hiszen sehol sem cél a szemét felhalmozása! Információink szerint a gyermek 1 éves koráig van lehetőség a támogatás igénybevételére.

Ami kell hozzá:

Egészségpénztár neve,címe
A pénztár tag neve és azonosítója

Kérlek számlázási címként az egészségpénztár nevét,címét a pénztár tag nevét és azonosítóját add meg, szállítási címként pedig azt, ahová szeretnéd, hogy menjen a csomag!

2016. január 21., csütörtök 14:00

Milyen a jó kismamaruha?

Milyen a jó kismamaruha?

A gyermekáldás a legszebb életesemények egyike. Ez a kilenc hónap arról szól, hogy a kismama mindent megtesz azért, hogy születendő gyermeke egészséges legyen, kerüli a stresszt, egészségesen táplálkozik, felkészül az új feladatra. Ezt az új állapotot megteremteni és fenntartani a kismama feladata.

Az olyan apróságnak tűnő dolgokkal, mint a kismamaruhák kiválasztása, is sokat tehet ennek a célnak a megvalósításáért. De milyen is az ideális kismamaruha?

2016. január 21., csütörtök 13:56

Kényelmes és biztonságos utazás a legkisebbeknek

Kényelmes és biztonságos utazás a legkisebbeknek

Szülőként a legjobbat szeretnénk nyújtani a gyermekünknek: örömöt, jólétet, biztonságot, szeretetet, boldogságot. A csecsemők életének első éveiben mindez igazán egyszerűen megvalósítható, ugyanis a szülő állandó közelsége megnyugtatja a kicsiket és pozitív hatással van rájuk.